PlayStation VR2: hamarosan megjelenhet a Sony új VR-üdvöskéje?!

TECH HÍREK – Úgy tűnik, a japán vállalat jövő év elején tervezi piacra dobni új VR-szemüvegét, a PlayStation VR2-t.

 

 

Meglepő módon nemrég a PlayStation Instagram-profilján jelentette be, hogy a PlayStation VR2-t , vagyis virtuális valóság-eszközének következő generációját 2023 elején dobják piacra. Az információt nem osztotta meg a francia részleg Twitter-csatornája, sem a japán hardvergyártó többi forrása, amelyek egyelőre nem szolgáltak további részletekkel.

Ma este 8-kor kezdődik a Gamescom 2022 Opening Night Live, így nem kizárt, hogy Geoff Keighley és csapata az est egyik nagy bejelentésére számít a multinacionális cégtől, bár néhány hete a PlayStation jelezte, hogy nem vesz részt a vásáron.

A PlayStation VR2 első részleteit 2021 elején erősítették meg. Azóta, bár nem volt launch event, mint olyan, de az eszközről és néhány játékáról rendszeresen újabb információk láttak napvilágot.

Ennek fényében valószínű, hogy a következő órákban egy új videót is láthatunk majd, amelyben főszerepben azok a címek lesznek, amelyek a PSVR2-t kísérik majd a jövő év eleji megjelenéskor, bár ismét fontos hangsúlyozni, hogy semmi sem hivatalos. Azt viszont már néhány hete tudjuk, hogy a PlayStation VR2 olyan hasznos funkciókat fog tartalmazni, mint például az a lehetőség, hogy a szemüveg levétele nélkül is láthatjuk, mi van körülöttünk.

Már több játék megjelenését is megerősítették a PlayStation VR2-re.

Már csak néhány órát kell várnunk, hogy többet tudjunk meg a Sony új virtuális valóság eszközéről. Mindenképpen érdemes lesz figyelni a Gamescom 2022 menetrendjét és a Opening Night Live-ot, hogy naprakészen értesüljünk a legfrissebb hírekről.

Forrás: Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu