Tintin, a minden lében kanál riporter játékban tér vissza – íme az előzetes! [VIDEO]

A Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh 2023-ban érkezik a Pendulo Studios műhelyéből PC-re, PlayStationre, Xboxra és Nintendo Switchre.

 

 

A Pendulo Studios spanyol csapat ismét bizonyítja a képregények iránti szenvedélyét, hiszen Tintint, az öreg kontinens egyik legkedveltebb képregényfiguráját készül adaptálni, aki a Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh című akció-kalandjáték főszereplője lesz PC-n, PlayStation-ön, Xboxon és Nintendo Switchen.

A Cigars of the Pharaoh, akárcsak az eredetileg 1932-ben megjelent Tintin kalandjai sorozat névadó kötete (magyarul is napvilágot látott, 2011-ben), a fiatal riportert és Milu kutyát követi az egyiptomi fáraó, Kih-Oskh sírjához vezető útjukon, egy rejtélyekkel teli történetbe csöppenve, amely sok izgalom közepette Arábiába, Indiába, „és más, végtelen szépségű országokba” is elviszi a szereplőket.

 

 

 

 

Az eredeti művészeti stílust tiszteletben tartó nyomozós kalandot ígérnek.

„Csatlakozz Tintinhez egy sor akciódús rejtvényben, miközben egy nemzetközi kábítószer-kereskedelmi ügyet próbál megoldani, felfedezve a Keletet, de egy ősi templomot, egy buja dzsungel mélyén fekvő sivatagot és más csodálatos, de kihívást jelentő helyszíneket is” – jegyzi meg a Microids a közleményében.

A játékosok egyedi és innovatív játékmenetre számíthatnak, amely ötvözi azokat az elemeket, amelyeket egy nyomozós kalandjátékban elvárnánk: a játékosnak nyomokat kell keresnie, ellenséges helyszínekre kell beszivárognia és rejtvényeket kell megoldania nyomozós párbeszédekkel, amelyeket nagyszerű videós jelenetekkel pazarul gazdagítanak.

 

 

 

 

A Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh a Microids és a Moulinsart koprodukciójában készül, és ha minden jól megy, 2023-ban kerül a boltokba PC-re, PS5-re, PS4-re, Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re, és ahogy a képeken és a trailerben is látható, a képregényekben és azok adaptációiban látott látványvilágtól nem áll távol.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu