[GC 2022] The Expanse: nem akárkitől kapott segítséget a Telltale Games! [VIDEO]

A Telltale új játéka, a The Expanse több lehetőséget vezet be, hogy a játékos jobban irányíthassa a cselekményt.

 

 

A sci-fi rajongók egyik legkedveltebb sorozatáról van szó, így a The Expanse: A Telltale Series bejelentése több műfaj kedvelőjét is izgatottá tette. A Life is Strange: Before the Storm és az újabb Life is Strange: True Colors mögött álló emberek fejlesztette játék nem hagyta ki a Gamescom 2022-es Opening Night Live-ját, így közelebbről is bepillantást nyerhettünk a A Térség-sagán alapuló cím játékmenetébe.

„Camina Drummer feltáratlan háttérrel és fantasztikus történetszállal rendelkezik” – Matt Saia

 

 

 

 

„A The Expanse világa mély, telis-tele összetett karakterekkel, akik fejlődnek és változnak, így tökéletes forrás a nehéz döntéseket tartalmazó történetek megalkotásához” – mondta Matt Saia, a Telltale Games újjáélesztésért felelős alelnöke. „Camina Drummer egy erős, de igazságos karakter, feltáratlan háttérrel és fantasztikus történeti ívvel, így könnyű volt őt választani főszereplőnek” – tette hozzá.

A karaktert a sorozatban és a játékban is alakító színésznő, Cara Gee is részt vett a kulisszák mögötti videóban, ahol elmesélte a játékkal és a sorozattal kapcsolatos tapasztalatait, és „ugyanazt az energiát” vitte bele a The Expanse kalandba. A fejlesztők szerint a színésznő segítsége nélkül nem tudták volna megragadni a karakter lényegét.

Az új játékmenet egyik szembetűnő eleme, hogy a sorozat stílusában elég sötétnek tűnik a játék, hiszen van egy jelenet, amelyben több lefejezett emberi testet látunk lebegni.

 

 

 

 

A Telltale garantálja, hogy „olyan új játékelemek vannak, amelyek túlmutatnak az eddig tapasztaltakon” a The Walking Dead kalandokért felelős stúdiótól. „A játékosok nagyobb kontrollt kapnak a cselekmény felett. Az a lehetőség, hogy a játékos saját belátása szerint rádión keresztül kommunikálhat a legénységgel, azt jelenti, hogy a történet és a párbeszédek választása a játékos saját felfedezésével párhuzamosan halad előre, és minden karakter interakciója befolyásolja a történet végkifejletét”.

A The Expanse a 2022-es Gamescomon eltöltött ideje alatt új screenshotokkal és egy megjelenési ablakkal is gazdagodott: 2023 nyarán számíthatunk rá. A játék PC-re és a főbb konzolokra lesz elérhető, további részleteket nem árultak el.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu