New Tales From The Borderlands: karakterbemutató és 18 perc játékmenet [VIDEO]

A Gearbox Software a korábbi Telltale Games narratíváért felelős csapatának több emberét is felbérelte, hogy a Tales from the Borderlands szellemi folytatása valóban méltó legyen a nevéhez.

 

Az új történet ugyanazzal a komolyan érzékelhető kalandozó érzéssel és történetmeséléssel rendelkezik, mint az előző, de a stábban új tagok lesznek a franchise-ra jellemző humor mellett. A videóban bemutatják, hogy minden döntés számít, néha teljesen váratlan módon, de a QTE-k is szerepet kapnak. A „nyomd meg gyorsan az adott gombot” játékmenet során felmutatott siker vagy kudarc is hatással lesz a kalandunkra, és néha teljesen szokatlan módon érhet végig a történet. A mozgásaink és az arcunk animációja is kiemelten javított lett, ugyanis a Borderlands történetében először mozgásdigitalizációt (mocap) és arcfeltérképező technológiát használtak.

Bemutatták a három szerethető pancsert is. Anuaradha Dahr, azaz Anu társadalmilag nem érzi otthon magát, de problémamegoldásban jeleskedik. A technológiai szemüvegével összetett függvényeket, valószínűséget is számítani tud, továbbá puzzlemegoldásban is erős emiatt. Ő arról álmodik, hogy egy olyan világ alakuljon ki, ahol az előrejutás érdekében nem kell gyilkodni. Octavio Wallace Dahr Anu adoptált testvére, aki eléggé fenn hordja az orrát. Szerinte ő Meridian város legnépszerűbb karaktere, és sok kontakttal rendelkezik. Ő főleg az információ-hozzáférésben jó, és arról álmodik, hogy egy tonna pénzt keressen. Fran Miscowicz pedig a kütyükkel felszerelt lebegő székére támaszkodik. A frogurt-boltját eltalálta egy lézer, és most bosszúra éhes, hogy megvédje a barátait, és megkapja a biztosítótól a kártérítését (különben az a cég is veszélyben lesz). A karakterek külön videóban is be lettek mutatva.

A New Tales from the Borderlands (amiről már a Gamescomos bejelentés előtt hallottunk, mivel kiszivárgott a Dead Island 2-vel együtt…) október 21-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Epic Games Store, Denuvóval, mert nem tudnak elszakadni a mételytől), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu