Colin Farrell Oscar-esélyes?! Új filmjéért odavolt a közönség Velencében [VIDEO]

MOZI HÍREK – Colin Farrell már a korai Oscar-díjra készülhet, miután új filmje, A sziget szellemei nagyon jól szerepelt a Velencei Filmfesztiválon.

 

 

Lehet, hogy jövőre Colin Farrellt a legjobb színész versenyében láthatjuk majd az Oscar-díjért folyó versenyben – legújabb filmjének visszhangja legalábbis erre utal. A színész A sziget szellemei című új film főszereplője, amelyet a Velencei Filmfesztiválon mutattak be. Farrellt és színésztársait hatalmas taps fogadta, amikor a film véget ért, a jelen lévő újságírók pedig arról számoltak be, hogy a vetítés 13 perces álló ovációt váltott ki. Állítólag ez volt az eddigi leghevesebb reakció a fesztiválon, bár Brendan Fraser The Whale című filmje is nagyon lelkes visszhangot váltott ki.

A sziget szellemeit Martin McDonagh (Erőszakik, Három óriásplakát Ebbing határában) írta és rendezte.

Korábban dolgozott már együtt a film főszereplőivel, Farrell-lel és Brendan Gleesonnal; ők ketten korábban McDonagh már említett Erőszakik című filmjében is együtt játszottak. A sziget szellemeiben Kerry Condon, Berry Keoghan, Pat Shortt és Jon Kenny is szerepel.

A film egy hirtelen és látszólag ok nélkül megszakadó barátság története. Amikor az egyik fél úgy dönt, hogy minden kapcsolatot megszakít a másikkal, az mindkettejük számára riasztó következményekkel jár.

„Örülök, hogy a férfi barátságot mint valami értékeset láthatom most, amikor mindenki és mindenki kapcsolatának újragondolása van terítéken” – mondta Gleeson a filmről a Velencei Filmfesztiválon a Deadline szerint.

„A férfi barátság felértékelése a bromance ellenében számomra nagyon mély és aktuális most”.

Arra kitérve, hogy a digitális korban a személyközi kapcsolatok egyre inkább feledésbe merülnek, Farrell hozzátette: „Ha a helyzet úgy hozza, mindig visszatérünk a jó beszélgetésekhez. Olyan ez, mint azok az emberek, akik addig nem hisznek Istenben, amíg túl nem adagolják magukat egy droggal”.

A Velencei Filmfesztivál premierjét követően A sziget szellemei 2022. október 21-én kerül az amerikai mozikba. A hazai premier jövő január 23-án várható.

Forrás: Twitter, Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu