Norman Reedus csatlakozhat Jeff Nichols legújabb sztárparádéjához?!

A The Walking Dead utolsó évadának vége felé közeledik, és úgy tűnik, Norman Reedus, a sorozat régi sztárja megtalálta a következő projektjét.

 

 

Norman Reedus a New Regency égisze alatt csatlakozik Jeff Nichols The Bikeriders című drámájának csapatához. Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy, Michael Shannon, Boyd Holbrook és Damon Herriman már a fedélzeten vannak. Nichols rendezi a mozit, amely Danny Lyon fotói és az 1967-ben megjelent The Bikeriders című könyve által ihletett fiktív történet.

Sarah Green és Brian Kavanaugh-Jones a New Regency mellett a Nichols-szal közös Tri-State cégen keresztül producerkedik. Fred Berger a produceri feladatokat látja el.

A film egy eredeti történet, amely az 1960-as években játszódik, és egy fiktív középnyugati motoros klub felemelkedését követi nyomon. A klub a tagok életén keresztül szemlélve egy évtized alatt a helyi kívülállók találkozóhelyéből egy sokkal baljósabb bandává alakul, amely veszélyezteti az eredeti csoport egyedülálló életmódját.

A film helyszíne jól illik Reedushoz, aki az évek során megmutatta, hogy mennyire szereti a történet középpontjában álló járművet. Nemcsak TWD karaktere, Daryl Dixon ismert arról, hogy az AMC sorozat 11 évada alatt motorozott, de a csatorna később megrendelte a Ride With Norman Reedus című sorozatot, amelyben Reedus a nyílt úton járva fedezte fel a helyi motoros kultúrát. Ez a sorozat öt évadon keresztül került adásba.

A The Walking Dead jelenleg az utolsó évad célegyenesébe érkezett, mivel vasárnap mutatták be az utolsó nyolc epizódból az elsőt.

Még ha a sorozat véget is ér, Reedus szeretne a Walking Dead-univerzumban maradni, mivel az AMC egy spinoff sorozatot fejleszt Daryl Dixonnal, amelyben Reedus újra eljátssza a szerepét. Arról nem is beszélve, hogy a Death Stranding című kultjáték folytatásában is visszatért.

A CAA és a Brillstein Entertainment Partners képviseli.

Forrás: es.postus.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu