Ingyenesen játszható a Fallout 76 – íme minden, amit tudnod kell!

A Fallout 25. évfordulója alkalmából a Bethesda megnyitja Appalachia kapuit a játékosok előtt: ingyen kipróbálhatják a Fallout 76-ot.

 

 

Négy év telt el a Fallout 76 katasztrofális megjelenése óta. Ám nem kis erőfeszítések árán a játék levetkőzte hírnevét, és egy szórakoztató multiplayer élményt nyújtó, a franchise legjobb részeit felidéző játékká vált. Most pedig bárki kipróbálhatja ingyen – igaz, csak egy rövid ideig.

A megjelenéskor elszenvedett súlyos visszhangok ellenére a Bethesda nem volt hajlandó egyelőre lemondani a Fallout multiplayer spin-offjáról.

A játék első fordulópontja a Wastelanders megjelenésével kezdődött. A Fallout 76 Wastelanders bevezetett egy rendes fő történetet a multis élményébe, választási lehetőségekkel, frakciókkal és rengeteg NPC-vel, akik benépesítik Appalachia radioaktív romjait. Azóta a játékot folyamatosan bővítették, hogy az ikonikus Fallout-franchise több mint méltó tagjává váljon.

A Bethesda a Fallout 25. évfordulójának megünneplése részeként a Fallout 76 október 4-től október 11-ig ingyenesen játszhatóvá teszi.

 

 

 

 

Így azok a játékosok is kipróbálhatják, akik még nem vásárolták meg a címet. Ha pedig a játék elnyeri a tetszéseteket, akkor a Fallout 76-ot (és a franchise többi játékát is) most elképesztő, 75%-os kedvezménnyel szerezhetitek be! Talán nincs is jobb alkalom a játékok kipróbálására, mint ez az évfordulós hét, különösen azoknak a játékosoknak, akik a multi-spinoff megjelenésekor annak ellentmondásos hírneve miatt kerülték a játékot.

A múlt hónapban megjelent The Pitt frissítése a játékhoz hozzáadott legújabb tartalomcsomag, amely egy új kooperatív élményt vezet be a játékosok számára az Expedíciók révén.

Az atomháború utáni Pittsburghben játszódó játékban a játékosok (opcionálisan) csoportosulhatnak és dacolhatnak a lepusztult utcákkal, miközben mellékküldetéseket vállalnak, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki az expedíciójukból. A jutalmak jelentősek, és jóval bőségesebbek, mint a napi küldetésekkel bevezetett jutalmak, amelyek ettől függetlenül továbbra is a játék élményének egyik fő pillére maradnak.

Forrás: Bethesda

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu