A Star Trek: Resurgence sem idén fog megjelenni!

A Dramatic Labs is csatlakozott azon fejlesztőkhöz, akik az eddig tervezett 2022-ről 2023-ra rakták át a játékuk megjelenési időszakát.

 

Eddig az volt a terv, hogy a Star Trek-játék 2022 végén megjelenik, de a stúdió elhalasztotta 2023 áprilisáig. A stúdió a Twitteren viszont egy közleményben kifejtette, hogy miért kell nekik néhány plusz hónap: „A Dramatic Labs csapata tájékoztatni szeretne benneteket a Star Trek: Resurgence [fejlesztésének] előrehaladásáról. A gyártás egész nyáron folyamatosan haladt, de meghoztuk azt a nehéz döntést, hogy a megjelenési dátumot 2022-ről eltoljuk annak érdekében, hogy a játék megkapja a végső csiszolást, és egy igazán magával ragadó Star Trek-élményt hozzunk létre.

A Star Trek: Resurgence megjelenését 2023 áprilisára tervezzük PC-re, PlayStationre és Xboxra. A Star Trek iránti szeretetünk és csodálatunk döntő szerepet játszik ebben a döntésben. Büszkék vagyunk arra, amit eddig elértünk, és ez továbbra is szenvedélyes projekt marad mindannyiunk számára. Hihetetlenül hálásak és izgatottak vagyunk, hogy egy olyan univerzumban dolgozhatunk, ami oly sokaknak sokat jelent. Alig várjuk, hogy láthassátok az egészet, és alig várjuk, hogy egy olyan kalandba vigyünk titeket, amihez hasonlót még nem láttatok Star Trek-játékban,” írta a stúdió.

A játékon a korábbi Telltale Games fejlesztők közül többen is dolgoznak, így az egyedi, interaktív narratív élmény nem olyan lesz, amit mondjuk az egy évtizede, 2013 környékén kiadott Star Trek kínált. Helyette a Star Trek: The Next Generation (magyarul Star Trek: Az új nemzedék) eseményei után nem sokkal játszódó történetet kapunk.

A Dramatic Labs összefoglalta, hogy mire számítsunk az irányítható karakterek esetében: „A játékosok két főszereplő, Jara Rydek elsőtiszt és Carter Diaz mérnök zászlós szerepébe bújnak, miközben egy baljós rejtélyt fejtegetnek. Ez két, háború szélén álló civilizációt érint. A játékosok elmerülnek a Star Trek-univerzumban, és új és visszatérő karakterekkel lépnek kapcsolatba a különböző párbeszédek és akciójátékok segítségével, hogy meghatározzák a történet menetét.”

A Star Trek: Resurgence PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu