The Dark Pictures: The Devil in Me egy titokzatos „halloweeni sorozatgyilkossal” kecsegtet [VIDEO]

Az antológiasorozat következő játéka, a The Dark Pictures: The Devil in Me nagyobb hangsúlyt fektet a gonosztevőre, akit a „halloweeni sorozatgyilkosként” emlegetnek.

 

 

A Supermassive Games folyamatos antológia horror-sorozatának legújabb címe, a The Dark Pictures: The Devil in Me című játékban a kiadó Bandai Namco által „halloweeni sorozatgyilkosnak” nevezett gonosztevő fog szerepelni. Ez fordulópontot jelent a The Dark Pictures sorozat számára. A történetet realisztikusabbá teszi. Ugyanis a korábbi játékok a természetfeletti erők lehetőségére támaszkodtak a megjelenített szörnyű események hátterében.

A The Devil in Me első leleplezése óta a játék hangvétele kiemelkedik elődei közül.

Még mindig borzalmas, de a rémületet a pszichológiai borzalmakból és kínzásokból eredezteti, amelyeket egy valódi személy is elkövethet. Az első két játékban történt aljas dolgokról, amelyekről a játékosok azt hiszik, hogy természetfeletti eredetűek, végül kiderül, hogy sokkal hétköznapibbak. A legutóbbi rész pedig teljesen a természetfeletti elemekre épül. A The Devil in Me-ről kiadott trailerek és információk azonban egy halálos, csapdákkal teli épületet és egy pszichopata gyilkost állítanak a történet középpontjába.

A ma megjelent új trailer jobban összpontosít az antagonistára. A rajongók gazdagodtak néhány új információval. Ám bőven maradtak nyitott kérdések. A címben a gonosztevőre „halloweeni sorozatgyilkosként” utalva a videó arra invitálja a nézőket, hogy a szereplőkkel együtt találgassanak. Céljuk, hogy megpróbálják kitalálni a gyilkos motivációját és személyazonosságát. A klipekben a főszereplők – egy dokumentumfilmesekből álló csoport – kétségbeesetten vitatkoznak arról, hogyan lehetne rájönni a gyilkosra és leleplezni a gyenge pontjait. Az egyik szereplő azt mondja, hogy kizárólag akkor élhetik túl a gyilkos épületet, ha „nyomozósdit” játszanak. Az épület pedig úgy van berendezve, mintha egy Fűrész-filmben lennénk.

Ez az elfordulás a nyíltan természetfeletti erőkről az olyan borzalmakra, amelyeket elméletileg egy valós személy is meg tudna valósítani, talán pont az az injekció, amire a The Dark Pictures antológiának szüksége van.

Bár valójában nem volt a franchise része, az Until Dawn mindig is árnyékot vetett a sorozatra. A realisztikusabb horror gyakran képes a közönség belsejébe férkőzni egy sokkal rémisztőbb és ősibb szinten. Könnyen lehet, hogy éppen egy ilyen fordulatra van szükség.

A The Devil in Me megjelenési dátuma már nincs messze. A rajongók hamarosan megtudhatják, hogy ez elég lesz-e. Ha pedig a fejlesztőknek nem sikerülne teljesen jól, úgy tűnik, lesz még több esélyük is, hiszen máris több Dark Pictures-játék van készülőben.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu