Scorn: megérkezett az 1.1.8.0-ás patch, néhány igencsak fontos javítással!

Rendkívül hangulatos horrorjáték lett a Scorn, de még így sem mentes a hibáktól. Most azonban néhányat, úgy tűnik, sikerült javítani.

 

 

A Scorn című FPS-horrorjáték kiadta az 1.1.8.0-s frissítést. A patch fontos változtatásokat eszközöl és kijavítja a játék néhány elhúzódó problémáját. A Scornt még 2014-ben jelentették be először, a játék végül múlt hónap elején került a nagyközönség elé. Bár vegyes értékeléseket kapott, de minden bizonnyal megvannak a rajongói, akik nyilván örülnek a legújabb frissítésnek.

A Scornt fejlesztő Ebb Software a játék összes verziójára kitolta az 1.1.8.0-s frissítést.

Ez azt jelenti, hogy azok, akik PC-n játszanak a Scornnal a Steamen, az Epic Games Store-on vagy a GOG-on keresztül, már most letölthetik a frissítést, ahogy azok is, akik Xbox Series X-en játszottak vele, megvásárolva vagy az Xbox Game Pass előfizetésük részeként.

A frissítés kijavította a játék néhány legkirívóbb hibáját. Így a játékosok többé nem akadhatnak el, amikor bizonyos, a rejtvények megoldásához és a történet előrehaladásához szükséges tárgyakkal interakcióba lépnek. A Scorn 5. felvonásával kapcsolatos több problémát is külön orvosoltak. Például egy olyan bugot, amely lehetetlenné tette, hogy a játékosok felvegyenek egy fontos tárgyat, miután legyőzték a felvonás bossát. Továbbá egy másik problémát, amikor a terület nem töltődött be megfelelően.

A hibajavításokat a Scorn-rajongók kétségkívül értékelni fogják. Azonban a legújabb frissítéssel érkező újdonságokra is érdemes vetni egy pillantást. A frissítés letöltésekor a játékosok észrevehetik az új Load Last Checkpoint opciót, a javított ellenőrzőpontokat, valamint a 3-2. felvonás kemény mentését.

A Scorn ellenőrzőpontjai és mentési rendszere sok kritika forrása volt, így ez a frissítés nagyban hozzájárulhat a kritikusok megnyugtatásához.

Azok, akik elakadtak a Scorn rejtvényeinél és feladták, a frissítés letöltése után visszatérhetnek a játékhoz. Ugyanis az általános élmény javulni fog. Lehetséges, hogy a jövőbeni frissítések még tovább javítják a dolgokat, de e cikk írásakor még nem állt rendelkezésre információ arról, hogy ezek a lehetséges frissítések mit fognak tartalmazni.

A javítások és frissítések listáját ezen a linken találjátok.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu