Végre érkezik az Adepta Sororitas DLC a Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr-hoz! [VIDEO]

Az Adepta Sororitas csatanővérei – vagyis egy, az ő sorukból kikerülő inkvizítor – csatlakozik a vidám eretnek/démon/xeno-irtáshoz.

 

 

A vártnál jóval hosszabb fejlesztési idő után végre új osztály érkezik a Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr-hoz. Egy Adepta Sororitas háttérrel rendelkező inkvizítorról beszélünk, aki a szervezet militáns szárnyából (Sisters of Battle) kerül ki. Célja az eretnekség megtisztítása áldott lángok, megszentelt acél és az emberiség Istencsászárába vetett rendíthetetlen hit segítségével. Ezek a harcos-nővérek az Imperium legkitartóbb védelmezői közé tartoznak. A Sororitas osztály először PC-re jelenik meg november 28-án, a konzolokra pedig nem sokkal később.

 

A Sororitas class-DLC a következő tartalommal bővíti a játékot:

  • Egy új játszható osztály: Inkvizítor Adepta Sororitas (Sisters of Battle) háttérrel.
  • Új játékmechanika: „Megtestesült Szent” alak, Acts of Faith képességek.
  • Új tárgyak és tárgytípusok: lángszórók, „áldott pengék”, power maul, power halberd és még sok más.
  • Új passzív képességek
  • Új perkek
  • Új enchantmentek

 

A Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr egy akció-RPG a Diablo 3 vagy a Path of Exile stílusában, és nemrég kapott egy natív PS5-ös kiadást, amit a lenti trailerben láthattok élőben. Ez az „Ultimate Edition” generált némi vitát, tekintettel arra, hogy a PS4-es változat is remekül futott az új generációs testvérén. Ugyanakkor az új natív kiadás esetében lényegesen többről van szó, mint egyszerű ráncfelvarrásról. A rengeteg javítás és a fejlesztések mellett ráadásul az összes eddig megjelent DLC-t is tartalmazza. Ha kedveled a műfajt és eddig esetleg kimaradt volna a Martyr, most érdemes adnod neki egy esélyt.

Forrás: NeocoreGames, Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu