A God of War: Ragnarök gyűjtői kiadása is hiányos lett egyeseknek! [VIDEO]

Elképesztő, amit a Sony művel: októberben azt láthattuk, hogy a The Last of Us Part 1 Firefly Edition (azaz a gyűjtői változat) sérülten jutott el a vásárlókhoz, most pedig ennél rosszabb helyzetről kell beszámolnunk…

 

Megjelent a God of War: Ragnarök, és lassan a gyűjtői kiadást megrendelők is kézhez kapják a csomagot. Ennek része lenne egy kód, amivel megkapják digitálisan PlayStation 5-re és PlayStation 4-re egyartánt. Csakhogy a Push Square arról írt, hogy a több mint 80 ezer forintot kóstáló gyűjtői kiadásból néhány játékos számára kimaradt a kód, sőt, olyan példát is láthatunk, ahol a steelbook is en bloc hiányzik a pakkból.

Az egyik Twitter-felhasználó arról írt, hogy az ő gyűjtői kiadásában két ugyanolyan DLC kód volt, ám a játék kódja nem volt ott, amire az egyik válasz (szintén egy fotóval) a steelbook hiányát említette meg. Néhányan arról adtak hírt, hogy a kereskedőtől (ahol megvették a játékot) pénzvisszatérítési lehetőséget kaptak, de mivel a termék korlátozott példány számú, ők nem nagyon akarnak cserelehetőséget kínálni, ugyanis a God of War: Ragnarökben például Thor kalapácsa abszolút gyűjtői tárgynak nevezhető. Vajon a Sony két hónap alatt kétszer hogyan jutott el oda, hogy ekkorát bakizzon a játékainak gyűjtői változatával?

Eközben a God of War: Ragnarök be nem fejezett fotó módja meg lett találva: Speclizer a Twitteren egy videót megmutatott belőle. Több dolgot is be lehet állítani benne: például a látószög, a mélységélesség, a fókusztávolság, az F-stop, a filmszemcsék, az expozíció, a szűrő és annak intenzitása, a telítettség, a vignetta és nnak intenzitása, a logó, vagy a karakter is állítgatható. Az utolsó opció a poénos.

A Character ugyanis lehetővé teszi, hogy elrejtsük Kratost, Atreust, és feltehetőleg a kisegítőiket. Csakhogy van ott még egy opció, amivel a karakterek arckifejezésüket lehet állítgatni. Ezzel Kratos nem mindig egy komor képet képes ölteni, hanem (ha úgy tartja kedvünk) úgy is vigyoroghat, ahogy eddig talán nem is láthattuk őt…

Forrás: VGC, PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu