[TGA 2022] Judas: végre kiderült ez-az a BioShock készítőjének új játékáról! [VIDEO]

A BioShock alkotója, Ken Levine és stúdiója, a Ghost Story Games végre leleplezte új játékát, a Judas című first-person shootert.

 

 

Ken Levine végre bemutatta első új játékát a BioShock Infinite óta. Ez, csodák csodájára, egy vadonatúj first-person shooter IP, a Judas.

Ken Levine leginkább a BioShock franchise-ban végzett munkájáról híres: ő rendezte az eredeti játékot, valamint a BioShock Infinite-ot, amelyek mindkettő mérföldkőnek számítanak.

A BioShock Infinite 2013-as megjelenése után Levine megalapította a Ghost Story Games-t, hogy egy új projekten dolgozzon. A rajongók közel egy évtizede várnak arra, hogy megtudják, mi lesz Levine következő projektje. Most végre fény derült a nagy titokra.

A Judas-t a The Game Awards-on leplezték le egy lenyűgöző trailerrel, amely határozottan BioShock-hangulatot keltett. Ez egy egyjátékos, történetközpontú first-person shooter, melynek megjelenését PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re tervezik. A játékosok Judas szerepébe bújnak, akinek meg kell találnia a módját, hogy elmeneküljön egy „széteső csillaghajóról”. A játék cselekményéről még sok mindent nem árultak el. Ugyanakkor Levine korábbi címeinek nyomdokain kíván haladni, így a BioShock rajongóknak mindenképpen érdemes lesz rajta tartaniuk a szemüket.

Érdekesség, hogy a Ghost Story Games tulajdonképpen saját kiadásban képzeli el a címet. A Ghost Story Games a Take-Two Interactive leányvállalata. Mivel a BioShock-játékokat a 2K adja ki, azt hihetnénk, hogy a Ghost Story első projektjét is a 2K fogja kiadni. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem így van.

Habár a Judast nem a BioShockot kiadó 2K adja ki, a játéknak mégis egyértelműen sok közös vonása van a BioShock franchise-zal. A trailerben látható játékmenet nagyon hasonló, a környezet pedig olyan, mintha Rapture-ben játszódnának.

Ami a Judast egy kicsit megkülönbözteti a BioShocktól, az az, hogy úgy tűnik, sokkal inkább a sci-fire koncentrál, robotkarakterekkel és valamiféle új technológiával, ami a plazmidok helyét veszi át.

Az eddig mutatottak alapján úgy tűnik, hogy a Judas a BioShock rajongóknak is nagyon tetszeni fog, amikor megjelenik. Sajnos a The Game Awards-on nem jelentették be a Judas megjelenési ablakát, de most, hogy végre kiderült, remélhetőleg a rajongók inkább előbb, mint utóbb többet láthatnak a játékból.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu