[TGA 2022] Crash Team Rumble: mintha a Crash Bash-t látnánk [VIDEO]

Az Activision Blizzard mintha direkt szívózna a PC-sekkel, ugyanis a kiadó négy konzolra is bejelentette a Toys For Bob új játékát…

 

Sem a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy, sem a Crash Team Racing: Nitro Fueled, sem a Crash Bandicoot 4: It’s About Time nem jött ki egy napon konzolokra és PC-re. Sajnos ugyanezt a trendet fogja követni a Crash Team Rumble is, ami hasonló a PS1-re 2000-ben megjelent Crash Bash-hez. Egy egy négy játékost támogató minijáték-kollekció volt (amit 100+ százalékra végigvinni rémálom volt!), és ehhez hasonló koncepciót követett a Toys For Bob, megduplázva a játékosok számát. Röviden: ez nem egy platformer lesz!

A Crash Team Rumble egy teljesen új, 4v4, csapatalapú online multiplayer játék lesz az erszényes doboztörő élénk, bolondos univerzumában. A rajongók Crash, Dingodile és egy csomó más karakter szerepében játszhatnak. Mindegyikük sajátos erővel, személyiséggel és játékstílussal rendelkezik, miközben vad és változatos arénákban versenyeznek. Hogy csapatukat győzelemre vezessék, a játékosok csapatként csúsznak, csapkodnak, ütköznek és csapkodnak, hogy nyerjenek. A legtöbb Wumpa gyümölcsöt kell felhalmozniuk az ezt ejtő zónában, miközben egyidejűleg a másik csapatét is felügyelni kell. A platformokon átívelő Crash Team Rumble rengeteg stratégiai játékelemet tartalmaz majd, amelyekkel biztosan vicces módon fordíthatjuk meg a pontszerzés menetét.

Paul Yan, a Toys for Bob társvezetője ezt írta a sajtóközleményben: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Crash Team Rumble-lel bemutathassuk a Crash-univerzum többjátékos játékainak új, friss elképzelését. A Crash Team Rumble mindenki számára tartogat valamit. Könnyű felkapni és játszani, ha valaki csak be szeretne ugrani, miközben a gyakorlott játékosoknak is lehetőséget biztosít arra, hogy kihasználják és elsajátítsák hősük egyedi képességeit.”

A Crash Team Rumble 2023-ban fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Tehát a PC-sek és a Nintendo Switch-csel rendelkezők már megint várhatnak a portra (már ha lesz, mert ki tudja, ugyebár…).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu