BREAKING: Death Stranding-mozifilm készül, Kojima közreműködésével!

MOZI HÍREK – A Kojima Productions Death Stranding-filmje „gyorsított ütemben” készül együttműködésben a Hammerstone Studios-szal.

 

 

A Kojima Productions a Hammerstone Studios-szal együttműködve a Death Stranding című videójáték-siker mozivászonra vitelén dolgozik. A filmadaptáció „új elemeket és karaktereket” fog tartalmazni a játék világában, és a játék rendezője, Hideo Kojima és a Hammerstone-os Alex Lebovici vezetésével készül. Utóbbi olyan filmek producere, mint a Bill és Ted: Arccal a zenébe vagy a Barbár.

„Nem is lehetnék izgatottabb a Hammerstone Studios-szal való új partnerség miatt” – mondta Kojima egy nyilatkozatban. „Ez egy kulcsfontosságú pillanat a franchise számára, és nagyon várom már, hogy együttműködhessünk, hogy a Death Strandinget a nagyvászonra vigyük.”

„Izgatottak és megtiszteltetés számunkra, hogy a zseniális és ikonikus Hideo Kojima partnereként dolgozhatunk az első filmadaptációján” – mondta Lebovici.

„A többi nagy költségvetésű videójáték-adaptációval ellentétben ez valami sokkal intimebb és földhözragadtabb lesz. Célunk, hogy újradefiniáljuk, milyen lehet egy videójáték-adaptáció, ha kreatív és művészi szabadságot kapunk. Ez a film egy autentikus Hideo Kojima produkció lesz.”

A filmmel kapcsolatos részleteket, beleértve a cselekményt, a szereplőket és a lehetséges megjelenési dátumot, egyelőre nem jelentették be. Azonban a Kojima Productions szerint a projekt fejlesztése „gyorsított ütemben halad”.

A Death Stranding-filmről szóló hír kevesebb mint egy héttel a Death Stranding 2 bejelentése után érkezett. A játékban Norman Reedus visszatér Sam Porter Bridges és Lea Seydoux Fragile szerepében. A folytatás hosszú, furcsa trailerét itt tudod megnézni.

Forrás: Polygon

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu