[TGA 2022] Készül a Death Stranding 2 – a COVID miatt kellett átdolgoznia a sztorit Kojimának?! [VIDEO]

A Kojima Productions a Game Awards-on leplezte le a Death Stranding 2-t, megerősítve néhány pletykát a legendás fejlesztő, Hideo Kojima körül.

 

 

A Kojima Productions egy hihetetlen trailerben leplezte le a Death Stranding 2-t! Az előzetes filmszerűen mutatja be, hogy mire számíthatnak a játékosok a készülő címtől. A leleplezésre a The Game Awards ünnepségen került sor, ahol a Death Stranding-sorozat előző játéka korábban elnyerte a legjobb rendezésért járó díjat.

A trailert gyorsan követte néhány szó a fejlesztő, Hideo Kojima részéről, aki klasszikus stílusában nem árult el túl sok mindent arról, hogy miről is fog szólni a Death Stranding 2 valójában.

Úgy tűnik azonban, hogy a történet kevésbé lesz profetikus. Az eredeti Death Stranding cselekménye, mint tudjuk, alig néhány hónappal később szinte valósággá vált…

A trailerben a rajongók egy rövid klipet láthatnak. Lea Seydoux egy törékeny kisgyermekre vigyáz. A csendes pillanat hamar akciódús üldözésbe csap át az elszigetelt pusztaságban. Néhány furcsa képsor után – például néhány szörnyű csáp kúszik BB régi hordtáskájában – Fragile-hoz a Norman Reedus Sam Porter Bridges is csatlakozik. Érdekes módon mindkét karakter merőben másképp jelenik meg a Death Stranding 2-ben, mint az eredetiben. Samnek hosszú, ősz haja van, Fragile-t pedig már nem érinti az időzuhanásban eltöltött idő.

A kezdeti trailer után Hideo Kojima is megjelent egy rövid ideig, hogy beszéljen a Death Stranding 2 fejlesztéséről, különös tekintettel az új történet írási folyamatára.

Kojima szerint a történeten már az eredeti Death Stranding megjelenésekor elkezdett dolgozni, azonban a fejlesztő a játék megjelenését követő COVID-járvány okozta elszigeteltség után elvetette és újraírta a sztorit.

E kis betekintéstől eltekintve Kojima arra biztatta a rajongókat, hogy nézzék meg közelebbről a most megjelent trailert. Ez alapján állítólag már elkezdhetik összerakni, mit is tartogat a sorozat következő játéka.

Figyelembe véve az eredeti Death Stranding történetét, valamint a megjelenés előtti homályos felvezetést, az eddig mutatott kevés valószínűleg nem minden, amit látni fogunk. Hasonlóképpen, a Death Stranding 2 bejelentése nem feltétlenül zárja ki a rajongók spekulációit. A Kojima Productions pletykált Project Overdose-ja is készülőben lehet. Kojima azt állította, hogy a fejlesztőcsapat jelenleg több projekten is dolgozik. Egyelőre ez a trailer minden bizonnyal bőven ad okot a rajongóknak a találgatásokra.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu