Daniel Craig reagált a James Bond szereposztási pletykákra! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Daniel Craig megosztotta gondolatait James Bond jövőjéről, miután kilépett a szerepből.

 

 

Az egykori James Bond-színész, Daniel Craig nem azzal tölti a szabadidejét, hogy azon spekuláljon, ki lehet a következő, aki beöltözhet 007-esnek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lesz ott, hogy támogassa azt, aki megkapja a szerepet. Tavaly Craig a 2006-ban a Casino Royale-jal kezdődött 5 filmes sorozatának utolsó részével, a Nincs idő meghalni című filmmel búcsúzott Bondtól. A No Time to Die végleges befejezése alapján elég egyértelmű, hogy Craig valóban otthagyta az ikonikus titkos ügynök szerepét.

Új színészről egyelőre nincs szó, így a pletykaáradat tovább pöröghet.

Az utóbbi időben Aaron Taylor-Johnson tűnt fel, mint olyan színész, aki potenciálisan eljátszhatná a szerepet. Erről Josh Horowitz kérdezte Craiget a Happy Sad Confused podcast új interjújában. Craig bevallotta, hogy nem hallott még ezekről a pletykákról. Egyszerűen azért, mert nem figyel oda. Nincs jelen a közösségi médiában, és szabadidejét is mással tölti. A színész azt mondja, nem érdekli, vagy nem törődik a James Bond-szereppel kapcsolatos pletykákkal.

„Nem igazán foglalkozom semmivel. Nagy a zaj, tudom. Úgy értem, nem megyek fel az internetre. Nincs közösségi média fiókom, vagy bármi is legyen az. Szóval, én csak… ez van.”

Ez nem jelenti azt, hogy Craig nem törődik a franchise jövőjének James Bondjával. Csak éppen nem vesz részt a fantázia castingokban. Nem próbálja kitalálni, ki lehet a következő személy, aki megkaphatja a szerepet. Amikor a 26. Bond-film elkerülhetetlenül megérkezik egy új színésszel, Craig egyértelművé teszi, hogy az elsők között lesz, akik a megnézik a filmet. Ahogyan azt mondta, amikor megkérdezték tőle, hogy ott lesz-e a következő filmnél:

„Igen, természetesen. Ott leszek az első sorban.”

Egyelőre csak találgatni tudunk, ki játssza majd a következő James Bondot. Abban biztosak lehetünk, hogy az új film úton van, hiszen a franchise népszerűsége töretlen.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu