Ünnep a Steam-en: elindult a téli vásár és a Steam Awards-szavazás is! [VIDEO]

A 2022-es Steam Awards szavazás mellett rengeteg akcióra, kedvezményre és a karácsonyi szezonra időzített megjelenésre számíthatunk.

 

 

2022 lassan véget ér, beköszöntött az ünnepi szezon. Ez pedig sok más mellett azt is jelent, hogy a Steam téli akciója újfent élesben zajlik, a Steam Awards díjátadóval egyetemben!

A 2022-es Steam Winter Sale mindenféle játékra nagyon komoly kedvezményeket kínál. Ilyen nehéz gazdasági helyzetben, mint amilyet most élünk, különösen jelentős lehet egy 50-75%-os kedvezmény. Márpedig a téli vásár jó néhány cím esetében kecsegtet ekkora, vagy akár még nagyobb akciókkal.

De történnek más érdekességek is. A Steam Points Shopban különböző digitális finomságok is kaphatók lesznek, valamint a hagyományos ingyenes ünnepi matricák – szintén digitálisak, a pontosság kedvéért -, amelyeket az akció során végig lehet majd kaparintgatni.

Az év vége a portálon az éves Steam Awards szavazás kezdetét is jelzi. A szavazás már él, és január 3-ig tart nyitva.

 

Íme a 2022-es Év Játéka-díj jelöltje:

  • Dying Light 2: Stay Human
  • Elden Ring
  • Stray
  • God of War
  • Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

 

A többi kategóriát és jelöltet a Steam Awards oldalán találod.

A 2022-es Steam Winter Sale már él, és 2023. január 5-ig tart. Ez valóban jelentős leárazás, de mint mindig, most is erősen ajánljuk, hogy mérlegelj, mielőtt megnyomod a gombot. Ráadásul a GOG, az Epic és a Humble is nagyon szép ünnepi kiárusításokat tartanak. Így egy kicsit több odafigyeléssel biztosíthatod, hogy a lehető legjobb ajánlatot válaszd.

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu