A Sony komoly PlayStation 5 csomag-akciókkal készülhet jövő hónapban?!

Egy új kiskereskedelmi lista szerint a Sony két vadonatúj PlayStation 5 konzolcsomag kiadására készülhet februárban.

 

 

A Sony a jelek szerint arra készül, hogy 2023 februárjában két új PlayStation 5 konzolcsomagot adjon ki. A vállalat a következő generációs rendszer 2020 novemberi bevezetése óta már több különböző PS 5 konzolcsomagot is kiadott. A hagyományos kiskereskedelmi egységeken túl ezek a csomagok népszerű PS5-ös játékokat is tartalmaztak. Így a játékosok olyan címeket kaphattak a konzoljuk mellé, mint a Horizon Forbidden West és a God of War: Ragnarök.

A God of War: Ragnarök PS5 bundle valószínűleg azért volt különösen népszerű, mert tényleg a tökéletes időben jelent meg.

Míg a Sony sikert aratott a játékokat tartalmazó PS5 konzolcsomagok eladásával, a vállalat következő csomagja a jelek szerint inkább a vezérlőkre fog összpontosítani. A videójáték-ipari elemző, MauroNL által a Twitteren kiszúrt online kiskereskedelmi listán a Sony február elején két új PlayStation 5 konzolcsomagot adhat ki. Az egyik a PS5 Digital Edition konzol, a másik pedig a hagyományos PS5 konzol lesz, amelyhez egy lemezmeghajtó is tartozik. A legfontosabb tényező, ami ezeket az új PS5 konzolcsomagokat kiemeli, hogy állítólag egy helyett két DualSense kontrollerrel érkezik majd hozzájuk, de e cikk írásakor még semmi hivatalos bejelentés nem történt.

Egy PS5 DualSense kontroller jellemzően 69,99 dollárért kerül a kiskereskedelmi forgalomba, bár vannak ennél drágább modellek is. Mivel egy DualSense kontroller annyiba kerül, mint egy új játék megjelenése, jó, hogy a csomaghoz egy plusz kontrollert is kapunk. Ettől függetlenül az árinformációk még nem állnak rendelkezésre ezekről a potenciális új PS5 konzolcsomagokról. Nem világos, hogy a játékosok kedvezményt kapnak-e, vagy ezek a csomagok egy kicsit drágábbak lesznek a szokásos árnál.

Feltételezve, hogy az új PS5-ös csomagok valódiak, az elkövetkező hetekben konkrétabb információk és finomabb részletek is napvilágot látnak.

Sok nagyszerű helyi kooperatív és osztott képernyős játék van a PS5-ön, amelyek megfelelő lejátszásához szükség lenne egy-két kéznél lévő extra kontrollerre, így ezek a csomagok megkönnyíthetik a barátokkal és családdal játszani szerető játékosok dolgát.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu