Csak nem egy új Spyro-játék bejelentésére számíthatunk hamarosan?!

Az Activision Toys for Bob stúdiója potenciálisan valamilyen Spyro the Dragonhoz kapcsolódó bejelentésre célozgatott nemrég.

 

 

A Toys for Bob látszólag valamilyen Spyro the Dragonhoz kapcsolódó bejelentést tervezhet 2023-ra. A népszerű lila platformos kabala ugyanis idén ünnepli 25. születésnapját. A Spyro the Dragon és folytatásai a PlayStation 1 konzol első számú exkluzív játékai közé tartoztak. Ám a franchise sokat veszített a minőségéből, amikor az IP elhagyta az Insomniac Games-t. Ennek ellenére az eladások elég magasak maradtak ahhoz, hogy 2008-ig évente új, fő sorozatú StD-játékok jelenjenek meg.

A széria a The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon után szünetelt, hogy aztán néhány évvel később az Activision új Skylanders-franchise-ját tolja. Míg a karakter továbbra is szerepelt a Skylanders videojátékokban, a fő platformjáték franchise szunnyadt egészen 2018-ig. A Toys for Bob akkor készítette a Spyro Reignited Trilogy-t.

A Spyro Reignited Trilogy összegyűjtötte az eredeti PS1-es játékokat egy felújított gyűjteményben, jelentősen javított grafikával és játékmenetbeli fejlesztésekkel, és sok rajongó reménykedett abban, hogy ez a franchise igazi újjáélesztéséhez vezet.

A Trilogy óta nem jelentettek be új videójátékot vagy bármilyen projektet. Ugyanakkor a Toys for Bob legutóbbi tweetje néhány rajongót óvatosan optimistává tesz a franchise jövőjét illetően. A Toys for Bob nemrég közzétett egy képet, amely arra utal, hogy mit tartogat a stúdió az új évre. A kép a Crash Team Rumble többjátékos játékra utal, amely 2023-ban fog megjelenni. Ám a kis sárkánykabala is szerepel rajta, a feje fölött pedig a „25.” felirat lebeg. Ez egyértelmű utalás, hogy valamilyen, a franchise évfordulójához kapcsolódó bejelentés lehet készülőben.

Bennfentesek tagadták, hogy vadonatúj StD-játékok lennének fejlesztés alatt. Így a rajongók talán nem akarják túlságosan beleélni magukat, hogy ez a Spyro 4 leleplezéséhez vezet. Lehetséges, hogy a Toys for Bob egyáltalán nem is egy új játék bejelentésére utal. Ha valami, akkor ez egyszerűen csak a Reignited Trilogy portolása lehet PS5 és Xbox Series X platformokra.

Lehet, hogy 2023-ban egy hivatalos új Spyro the Dragon-játékot vagy a franchise valamelyik régebbi címének portolását mutatják be, de van rá némi bizonyíték, hogy a Skylanders: Spyro’s Adventure visszatérhet.

Az Activision kiszivárgott felmérései szerint a cég egy olyan Skylanders-gyűjteményt szeretne kiadni, amely a sorozat első három játékát gyűjtené egy csomagban. A felhasználóknak már nem kellene valódi játékokat gyűjteniük a játékban való használathoz. Bár lehet, hogy nem ez lesz a nagy visszatérés, amit a rajongók remélnek. Legalább több bizonyíték van arra, hogy a projekt létezik, mint bármilyen másfajta Spyro the Dragon játék.

Forrás: Insider Gaming

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu