Idén végre elkezdődhet az FX Alien TV-sorozatának forgatása?!

MOZI HÍREK – Noah Hawley író-rendező, aki a csatorna hasonló spinoff sorozata, a Fargo mögött áll, készíti elő mindenki kedvenc rémisztő xenomorfjainak visszatértét.

 

 

A Television Critics Association sajtótájékoztatóján az FX tartalomért és produkciókért felelős elnöke, John Landgraf beszélt az Alien-sorozatról, amelyet Noah Hawley (Fargo) író/producer készít. A sorozatot eredetileg 2020 decemberében jelentették be.

„Ez [az Alien-széria] idén készül, miután [Hawley] befejezi a Fargo ötödik évadának gyártását” – mondta Landgraf.

A 2021-es TCA-n Landgraf elmondta, hogy a sorozat „földhözragadt” és „nagyon tudatos” lesz a meglévő filmes univerzummal kapcsolatban. Ahogy mondta, „bár lesz benne némi rugalmasság, a Ridley Scott által létrehozott és James Cameron által továbbvitt esztétika része ennek az univerzumnak„. Tavaly augusztusra Hawley leadta az összes forgatókönyvet a sci-fi franchise limitált szériás változatához. De azon kívül, hogy a sorozat közelebb áll az első eredeti filmekhez, Landgraf csak ennyit akart megosztani.

Az Alien forgatását eredetileg 2021-ben kezdték volna el. Azonban Hawley és az FX egyaránt a Fargo című antológiasorozat 5. évadát szerették volna előtérbe helyezni. Az is hozzájárult a késéshez, hogy Hawley a világjárvány idején a regényírásra helyezte át a hangsúlyt. A Fargo 4. évada a komikus Chris Rock drámaszereplői alakítása miatt volt emlékezetes. Az 5. évad a középnyugat felső részén játszódik, és Jon Hamm, Juno Temple és Jennifer Jason Leigh játsszák a főszerepeket.

2022 novemberében a Deadline arról számolt be, hogy egy hetedik Alien-film van fejlesztés alatt, a Devs sztárja, Fede Alvarez valószínűleg a szereplőgárdában lesz.

Az Alien: Covenant, a franchise hatodik része 2017-ben került a mozikba. Gyenge fogadtatása miatt sokan úgy gondolták, leáldozott vele a szériának.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu