Micsoda, még több játék távozik az Xbox Game Pass-ról januárban?!

Habár a hivatalos bejelentés még várat magára, úgy tűnik, hogy az Xbox Game Pass a hónap végéig legalább négy további játékot veszít.

 

 

Úgy tűnik, hogy az Xbox Game Pass január 31-én újabb négy játékot veszít el. Igaz, hivatalos bejelentés még nem érkezett róla. A Game Pass az új év kezdete óta nehezen vette fel a ritmust, így az előfizetők összezavarodtak, hogy mikor számíthatnak bejelentésekre.

Bár 2023 januárjában több új Xbox Game Pass-játék is érkezik, a Microsoft még nem adta ki a szokásos blogbejegyzését, amelyben részletezi ezeket a címeket az előfizetőknek.

Ugyanezekben a blogbejegyzésekben gyakran említést tesznek azokról a játékokról, amelyek 2023 januárjában elhagyják a szolgáltatást. Mivel még nem érkezett poszt, az Xbox Game Pass-előfizetők nem teljesen biztosak abban, hogy mely játékok hagyják el a kínálatot ebben a hónapban. Ám az Xbox alkalmazásban feltüntettek néhány olyan címet, amelyik esetleg távozik.

Amint arra a Pure Xbox rámutatott, az Xbox app Leaving Soon szekciójában a Donut County, a Taiko no Tatsujin: The Drum Master, a Telling Lies és a Worms WMD került fel a kínálatba. Feltételezve, hogy az Game Pass tartja magát a játékok eltávolításának mintájához, az előfizetők arra számíthatnak, hogy a játékok január 31. után kerülnek eltávolításra. Ez körülbelül két hetet ad azoknak, akiket érdekelnek a játékok, hogy kipróbálhassák őket a szolgáltatáson keresztül. A szokásoknak megfelelően a játékok 20%-os kedvezménnyel kaphatók.

 

Az Xbox Game Pass frissen bejelentett, 2023 januárjában távozó címei:

  • Donut County
  • Taiko no Tatsujin: The Drum Master
  • Telling Lies
  • Worms WMD

 

Ha ezek a játékok valóban elhagyják a Game Pass-t január 31-én, az egy szomorú nap lesz a szolgáltatás számára. A Donut County az utóbbi évek egyik legnépszerűbb indie játéka. A Taiko no Tatsujin: The Drum Master pedig a zenei/ritmusjátékok rajongói körében aratott sikert. A Telling Lies Sam Barlow egyik FMV stílusú játéka, és azoknak is biztosan megvannak a rajongói. A fordulóalapú taktikák kedvelői pedig valószínűleg szomorúak lesznek, hogy a Worms WMD elhagyja a Game Pass-t.

A pozitívum, hogy január második felében is érkeznek új játékok az Xbox Game Passra, és az elkövetkező hónapokban még továbbiakat terveznek.

Hacsak nem lesznek késések, 2023 lehet az Xbox Game Pass eddigi legnagyobb éve, így az előfizetőknek még a kínálatból kikerülő játékokkal együtt is bőven lesz mivel játszaniuk.

Forrás: Pure Xbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu