A Marvel’s Midnight Suns próbaverziót kapott a PS Plus Premiumon!

A PlayStation Plus Premium tagok már játszhatnak a Marvel’s Midnight Suns időkorlátos próbaverziójával, és gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek a játékról.

 

 

A PlayStation Plus Premium előfizetők mostantól játszhatnak a Marvel’s Midnight Suns játék időkorlátos próbaverziójával.

A PS Plus Premium talán legkülönlegesebb funkciója az időkorlátos játékpróbák, mivel ezek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy egy teljes játékkal játszhassanak egy meghatározott számú órán keresztül.

Ez a játéktól függően egy és öt óra között mozog. A legtöbb cím kétórás próbaidőszakot kínál. A PS Plus Premium előfizetők olyan AAA-játékokat, mint a Horizon Forbidden West és a Cyberpunk 2077, egyenként öt órán át próbálhatnak ki. Így belekóstolhatnak a játékmechanizmusba, mielőtt eldöntenék, megveszik-e. Most a Sony egy figyelemre méltó új, 2022-es megjelenéssel bővítette a kipróbálható játékok listáját.

A PlayStation Plus Premium a Marvel’s Midnight Suns próbaverziójával bővíti a katalógust, így a rajongók akár két órán keresztül, külön költség nélkül játszhatnak vele. A játékosoknak tudniuk kell, hogy ez az időzítő azonnal elindul, amint betöltik a játékot. A felhasználóknak be kell zárniuk az alkalmazást, hogy a visszaszámlálás leálljon. A játék egy nappali-éjszakai ciklust tartalmaz, ahol a játékosok nappal küldetésekre mennek, de egyébként többféleképpen is eltölthetik az idejüket. A Persona-sorozattól eltérően az idő nem múlik el a cselekvések végrehajtása közben. Tehát, a felhasználók az adott napra vonatkozó összes opcionális tartalmat befejezhetik, mielőtt lefeküdnének aludni.

A felhasználók a csapattagok képzésével, a képességek fejlesztésével, az Abbey nevű anyabázist körülvevő számos rejtély felderítésével, vagy egyszerűen csak kedvenc Marvel-karakterükkel való lógással tölthetik az időt.

Még különböző klubokhoz is csatlakozhatnak, amelyek mindegyike több háttértörténetet és egyedi interakciókat kínál a szereplők között.

Bár két óra elég lehet ahhoz, hogy a játékmechanikáról és a funkciókról korai véleményt alkossunk, a Marvel’s Midnight Suns egy történetközpontú játék. Rengeteg a vágókép, átvezető jelenet. Az is eltart egy ideig, amíg kialakul a ritmus, amelyben a játékosok a napi feladataikat végzik amellett, hogy küldetésekre mennek kedvenc Marvel-hőseikkel. Így a hosszú bevezető néhány játékos számára túl lassú lehet. Ennek ellenére a kétórás PS Plus próbaidőszak segít a felhasználóknak, hogy gyakorlati tapasztalatot szerezzenek a játékról.

Forrás: PlayStation Store

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu