A Resident Evil 4 remake a Deluxe Edition mögé zár fontos tartalmat

Egy jelentésből kiderült, hogy a Resident Evil 4 remake a Deluxe Edition mögé zár néhány gyűjthető kincset.

 

A Resident Evil 4 remake állítólag a Deluxe Edition mögé zár néhány gyűjthető kincset. Bár a Resident Evil 4 mutatott játékmenet alapján a játék egy fantasztikus remake-nek ígérkezik, amely hűen, de mégis másképp mutatja be az eredeti címet, a tudat, hogy a tartalom, még ha csak egy kis része is, a DLC mögé van zárva, némileg visszavetheti a rajongók izgalmát.

A Resident Evil 4 remake március 24-i megjelenése után összességében sok mindenre számíthatunk, hiszen az eredeti Resident Evil 4-ből kivágott ellenségek még változatosabbá teszik azokat az ellenségeket, amelyekkel Leon a küldetése során szembekerül. Eddig nem sok okunk volt aggódni amiatt, hogy milyen lesz a játék, és még így is furcsa lehet, hogy néhány kincset fizetős fal mögé zártak, ami nem egy hatalmas veszteség, de azért furcsának is tekinthető.

A PCGamesN számolt be erről a felfedezésről, amikor az Xbox áruházban a Resident Evil 4 oldalát nézegette. A Deluxe kiadáshoz mellékelt kincses térkép leírásában az olvasható, hogy a térkép megszerzése mellett további, a Standard kiadásban nem szereplő kincseket helyeznek el a játékban, amelyeket a játékosok megtalálhatnak. Még a cikk szerzője is kissé megdöbbentőnek tűnt a hír hallatán, mondván, hogy a bennük élő gyűjtő kissé szomorú, amiért néhány gyűjthető tárgy nem érhető el, hacsak nem fizetnek a játék prémiumabb verziójáért.

Ettől függetlenül ez a kizárás a normál játékosok számára valószínűleg nem fogja tönkretenni a játékkal kapcsolatos élményeiket, mivel a szerző elismeri, hogy a pénz megszerzése nem lesz nehéz feladat, ha a játék gazdasága meglehetősen engedékeny, mint az eredetiben. Tekintettel a Resident Evil 4 rendezőinek kezdeti fenntartásaira, amelyek az eredeti iránt érzett tiszteletük miatt az eredeti remake-eléssel kapcsolatban merültek fel, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a pénz továbbra is gyakori árucikk lesz, mint a 2005-ös kiadásban, és a játékosok valószínűleg egészséges mennyiségű pénzhez jutnak majd, amelyből jó ütemben fejleszthetik arzenáljukat.

E vitathatóan furcsa felfedezéstől eltekintve a Deluxe Editionnel kapcsolatban, a játék sikeres címnek ígérkezik, amikor megjelenik. Az eddig bemutatott játékmenet jó fogadtatásban részesült, és mivel több cím is késik márciuson kívül, a Resident Evil 4 megjelenésekor nem sok konkurencia vár rá. Ha a cím beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor potenciálisan vitát indíthat arról, hogy ez vagy a Dead Space remake-e az év legjobb horror címe, az pedig, hogy néhány kincset kihagynak az alapváltozatból, csak egy apróság lesz, ami csak egy kicsit árt a Resident Evil 4-nek.

A Resident Evil 4 március 24-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

Forrás: GameRant 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu