C-Smash VRS: PlayStation VR2-n születik újjá a Cosmic Smash [VIDEO]

A SEGA Dreamcasten klasszikusnak nevezhető sport/puzzle műfajú játék (ami előtte a játéktermi SEGA Naomin kezdte) újra lett gondolva.

 

A SEGA rábólintott arra, hogy a RapidEyeMovers kiadhassa a Wolf & Wood játékát, amiből hamarosan demó is meg fog jelenni a jövő héten elrajtoló (és a PlayStation 5-nél drágább) PlayStation VR2-re. A C-Smash VRS-ben elképzelhetjük, hogy a legjobb zenével és lenyűgöző látványvilággal felvértezve sportolunk, miközben egyszerre kapunk stimulációt és lazulást, így testünk és elménk eggyé válik, így ez egy változást kínáló élménynek nevezhető.

Egyjátékos, egymás elleni és kooperatív játékmódokkal rendelkezik, így nem muszáj egyedül megtennünk az utat a tér és az idő határvonalára. Online multiplayerrel is rendelkezik, ígx világszerte bárkivel megküzdhetünk, és a legkomolyabb edzést a nevéből adódóan végtelen Infinity mód biztosítja. DJ Ken Ishii (Rez Infinite) és Danalogue (The Comet is Coming, Soccer 96) eredeti zenéi hallhatóak háttérzeneként. Avatárunk teste és dinamikus környezete az ütemre lüktet, így tiszta szinesztézia valósul meg A C-Smash VRS az ütőt használó sportok legjobbjait (pl. squash, tenisz), valamint más sportágakat egyesíti egy kiemelkedő fizikai élményben.

Az alapoktól kezdve a virtuális valóságra tervezte a Wolf & Wood a játékot egy nemzetközi álomcsapat (művészek, tervezők és zenészek) segítségével. Mindannyiak elkötelezettek voltak amellett, hogy megváltoztassák azt, ahogyan egy játék mozgásra, látásra, hallásra és érzésre késztet. Intuitív irányítással rendelkezik, így percek alatt meg lehet tanulni az alapokat, mielőtt továbblépnénk, hogy elsajátíthassuk az ész- és időzavaros technikákat, amik végül teljes testi immerzióhoz vezetnek, ugyanis az egy másik univerzumba repítve testnek és elmének egyaránt ad élményt. A lényeg az, hogy ez fitnesz stressz nélkül: megizzadunk, miközben jól szórakozunk a ritmusra mozogva.

A C-Smash VRS (aminek már weboldala is van itt) demója március 23-ától lesz elérhető PlayStation VR2-re. A teljes játék pontos megjelenési dátuma még nem ismert: csak annyi a fix, hogy valamikor 2023-ban fog megjelenni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu