PlayStation Plus: a teljes márciusi Essential és a részleges Extra/Premium kínálat

A Sony szakított a hagyományaival, és ahelyett, hogy a hónap első keddje előtti szerdáján közölné a PlayStation Plus Essential listát, illetve azután két/három héttel később erősítené meg, hogy a havidíjas szolgáltatás második (Extra) és harmadik (Premium) listája mivel bővült, részben korábban tette ezt a cég.

 

Talán pont amiatt, mert a Sony esetében számtalanszor (kb. az utóbbi év során minden egyes alkalommal) az történt, hogy billbil-kun a Dealabsen és a Twitteren közölte a hivatalos megerősítés előtt akár 3-4 nappal, hogy a PlayStation Plus összes előfizetője milyen játékokkal bővítheti a katalógusát (egészen addig, amíg előfizető marad), így lassan megszoktuk, hogy ami kiszivárgott, azt el is lehetett hinni. A Sony-nak valamelyest ellenőriznie kellene a belső adatközlést, mert valahogy a szivárgások megállíthatatlanok náluk.

Valószínűleg ezért hozták előre a State of Playre (amit vagy nem néztünk videóvágás miatt, vagy aludtunk, személye válogatja) a bejelentést, hogy mi a teljes márciusi PlayStation Plus Essential kínálat, illetve a Sony részben felfedte, hogy a PlayStation Plus Extra/Premium előfizetői milyen játékokhoz férhet hozzá (lehetne csak simán Extrát mondani, mert sajnos az öt említett játék közül egyik sem PlayStation/PlayStation 2/PlayStation 3/PlayStation Portable cím).

A PlayStation Plus Essential márciusban ezeket a játékokat kínálja: Battlefield 2042 (PlayStation 5, PlayStation 4), Code Vein (PlayStation 4), illetve Minecraft Dungeons (PlayStation 4). Ez nem valami nagy dobás: a Battlefield 2042 mondhatni elhasalt, és ez akar a húzócím lenni a tavasz első hónapja során (a játékok március 7-étől április 3-áig adhatóak hozzá a fiókunkhoz ingyenesen). A PlayStation Plus Extra és Premium előfizetői számára pedig továbbá ezek a játékok érkeznek: Ghostwire: Tokyo (PlayStation 5), Immortals: Fenyx Rising (PlayStation 5, PlayStation 4), Tchia (PlayStation 5, PlayStation 4 – ez a játék a PlayStation Pluson rajtol!), Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction (PlayStation 5, PlayStation 4), illetve Uncharted: Legacy of Thieves Collection (PlayStation 5).

Majd meglátjuk, mit tartogatnak az Extra/Premium előfizetőknek még…

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu