Fantasy rajongók figyelem! Hamarosan érkezik a várva várt Baldur’s Gate III – mutatjuk, mire számíthatsz! [VIDEO]

Végre eljött az idő, hogy a rajongók megkapják, amit annyira vártak: a fantasztikus szerepjáték, a Baldur’s Gate III, amely izgalmas kalandokat ígér, hamarosan megjelenik. Mutatjuk, mi mindenre számíthatnak a játékosok a nagysikerű franchise új részében.

 

A Larian Studios legújabb RPG játéka, a Baldur’s Gate III hamarosan elérhető lesz a játékosok számára. A játékot azon fantasy rajongók körében várták a legjobban, akik izgalmas kalandokra és lenyűgöző grafikára vágynak. A játék hivatalos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de a fejlesztők már bejelentették, hogy a játék készül PC, Mac és PlayStation 5 platformokra.

A Baldur’s Gate III már tavaly októberben megjelent az Early Access program keretében a Steamen. Az első verzió óta rengeteg új tartalommal bővült a játék, amelyet most már a konzolokon is élvezhetnek a játékosok. A PlayStation 5 változat különlegessége, hogy lehetővé teszi a felhasználóknak a kétjátékos kooperatív játékot ugyanazon a konzolon, de online akár négy játékos is összecsaphat egymással.

A játék készítői új előzetest is közzétettek a játékról, amelyben a játékosok találkozhatnak az egyik legújabb főellenséggel, a támadók sorait vezető és láthatatlanul mozgó varázslóval, Ketheric Thormmal. Az ellenséghez a nagyszerű színész, J.K. Simmons kölcsönzi a hangját, ami tovább növeli a játék élvezeti értékét.

A játék újdonságai között szerepel az egér és billentyűzet mellett támogatni fogják a kontrollereket is, valamint azoknak, akik előrendelik a játékot, különleges ajándékokat kínálnak a Deluxe és a Collector’s Edition változatokban. Minden előrendelő a játék megjelenése előtt 72 órával korábban játszhatja majd az Act I-vel, amely tartalmazza a játék nyitányát és a történet legelső fejezetét.

A PlayStation Blog bejegyzése továbbá részletesen bemutatta a Baldur’s Gate III Deluxe és Collector’s Edition ajánlatait, mindkettő előrendelhető a PlayStation Store-ban. Az összes korai hozzáférésű játékos PC-n (ideértve azokat is, akik most vásárolják meg a játékot a megjelenésig) automatikusan frissítést kapnak a Deluxe kiadásra.

 

A Baldur’s Gate III Deluxe Edition egy teljesen digitális változata a játéknak, tartalmazza a Divinity: Original Sin 2 dalcsomagot, exkluzív játékkocka bőrt, egy kalandor táskát a kezdéshez, digitális letöltéseket a Baldur’s Gate III eredeti filmzenei albumáról, művészeti könyvről és karakterlapokról, valamint 72 órás korai hozzáférést az I. felvonásához a játékban augusztus 28-tól (PlayStation 5).

 

Ezenkívül a csomag tartalmazza ezt a Divinity: Original Sin II-t ihlető tárgycsomagot is:

 

  • A változások maszkja: lehetővé teszi, hogy a fajt és a megjelenést a repülőn változtassa meg, Fane inspirálta.
  • A piros herceg köpönyege: a vörös herceg által ihletett köpeny.
  • A Merryweather Bard lantja: Lohse által ihletett játékhatású hangszer.
  • Az Outlaw Rogue tűje: Sebille által ihletett tőr.
  • A Sea Beast bicorne: Beast által ihletett fejfedő.
  • Festmények a Rivellonból: Fedezzen fel egy új gyűjteményt a Forgotten Realms területén.

 

A Baldur’s Gate III Collector’s Edition tartalma:

 

  • Egy digitális példány a Baldur’s Gate III Deluxe Edition-ből.
  • Egyéni matrica lap.
  • 25 cm-es Mind Flayer vs. Drow csata dioráma.
  • 160 oldalas keménytáblás művészeti album.
  • Faerun szövet térképe.
  • Eredet karakterlapok a Dungeons & Dragons ihlette.
  • Fémtáblás taposó béka kulcstartó.
  • Magic: The Gathering booster csomag.
  • Egyéni gravírozott fém d20-as, valamint egy játékban is használható változat.

 

Az összes előrendelés a start előtt időben szállítva lesz.

 

Összességében, a Baldur’s Gate III hatalmas elvárásokat teremtett a játékosok körében, mivel a Baldur’s Gate sorozat nagy rajongótáborral rendelkezik. A fejlesztők nagy nyomás alatt állnak, hogy hozzák a korábbi játékok szintjét, miközben modern technológiával és játékmenettel frissítik az élményt.

A játék PC-re már elérhető korai hozzáférésben, azonban az augusztus 31-i megjelenésig még várni kell a teljes élményre. A PlayStation 5 tulajdonosoknak lehetőségük van 72 órával korábbi hozzáférésre, ha előrendelik a Deluxe vagy a Collector’s Edition-t.

Bár a játék körüli hype még mindig magas, a rajongók és a fejlesztők egyaránt bizakodóak abban, hogy a Baldur’s Gate III méltó lesz a hírnevéhez és az elvárásokhoz.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu