Xbox Game Pass: Vadonatúj játékok érkeznek március közepén, nagy meglepetéssel Dead Space fanoknak!

Újabb bomba bejelentés a játékrajongók számára: március közepén érkeznek az Xbox Game Pass új játékai, köztük olyanok, mint a Guilty Gear: Strive, a Valheim és a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom – The Prince’s Edition. Az előfizetők pedig mostantól élvezhetik az eredeti Dead Space játékokat is a felhőn keresztül!

 

Az Xbox Game Pass előfizetői számára a játékválaszték újabb csemegéket tartogat március közepétől kezdve. A Microsoft most bejelentette a legújabb címek érkezését, amelyek között találhatók olyan népszerű játékok, mint a Guilty Gear: Strive, a Valheim és a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom – The Prince’s Edition.

Az előfizetők mostantól az eredeti Dead Space játékokat is élvezhetik a felhőn keresztül, beleértve a Dead Space 2-t és a Dead Space 3-at is. Az EA Play által elérhető játékok közé tartoznak, amelyek az előfizetők számára korlátlan hozzáférést biztosítanak.

A Valheim is egy izgalmas új játék, amely most debütál a konzolokon a Game Preview verzióban. Ez egy brutális felfedező- és túlélőjáték, amelynek beállítása a skandináv mitológiából inspirálódott. A játékosoknak meg kell küzdeniük hatalmas ellenfelekkel, készíteniük kell erős fegyvereket és építeniük kell hosszúházakat, hogy bizonyítsák magukat Odinnak.

A Ni no Kuni II: Revenant Kingdom – The Prince’s Edition pedig egy fantasztikus szerepjáték, amely a véget nem érő háború sújtotta világában játszódik. A játékosoknak az ifjú király, Evan oldalán kell egy új királyságot alapítaniuk, miközben felfedezik az elbűvölő, varázslatos birodalmat.

Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői számára számos új előny is érkezik, köztük a Madden NFL 23: EA Play Supercharge Pack és a Halo Infinite: Corrupted Assault Rifle Bundle is.

Az előfizetők emellett részt vehetnek a Game Pass Quests programban, amely pontokat kínál az előfizetőknek az Xbox játékokkal kapcsolatos feladatok teljesítéséért. A játékosok így még több előnyt élvezhetnek az Xbox Game Pass előfizetésükkel.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az Xbox Game Pass kínálata időről időre változik. Március 15-ig számos játék távozik a szolgáltatásból, köztük a F1 2020, a Goat Simulator, a Kentucky Route Zero és a Marvel’s Guardians of the Galaxy is. Így érdemes mielőbb visszatérni ezekhez a játékokhoz, ha még ki szeretnénk próbálni őket, mielőtt végleg eltűnnek a kínálatból.

Összességében tehát az Xbox Game Pass előfizetői továbbra is bővíthetik játékkínálatukat, és élvezhetik a legújabb játékokat a felhőn keresztül is. A frissítésekkel és az új címekkel pedig mindig izgalmasabbá válik a játékélmény.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu