BREAKING: a szülinapos Steam Deck most korlátozott ideig olcsóbban kapható! [VIDEO]

TECH HÍREK – A Valve bejelentette, hogy a Steam Deck egyéves évfordulója alkalmából első alkalommal kedvezményes áron kínálja a kézikonzolt!

 

 

Hihetetlen, de igaz: már egy éve elérhető a Steam Deck. A Valve ezt az alkalmat úgy ünnepli, hogy a legnépszerűbb PC-s kézikonzolt először kínálja kedvezményes áron.Valószínűleg kevesen számítottak arra, hogy ekkora sikere lesz. Különösen azok után, hogy a Valve-nak a múltban milyen balul sikerült PC-s hardverekkel volt dolga. Mégis a konzol továbbra is kiemelkedően teljesít, és a cég ezt a lendületet szeretné folytatni 2023-ban és azon túl is.

Most azok, akik érdeklődnek egy Steam Deck beszerzése iránt, kifejezetten kedvezményes áron szerezhetnek be egyet: a Valve korlátozott kedvezménye mindhárom Steam Deck SKU-ra vonatkozik, 10%-ot lefaragva minden egyes kézi PC árából.

Így a 64 GB-os Steam Deck ára 359,10 dollárra, a 256 GB-osé 476,10 dollárra, az 512 GB-osé pedig 584,10 dollárra csökken. Ezek még mindig drága eszközök. Ám azok számára, akik mostanában gondolkodnak a konzol beszerzésén, ez egy nagyszerű lehetőség.

A kedvezmény azonban nem állandó. A 10%-os Steam Deck kedvezmény csak a Steam éves tavaszi akciójának idejére szól. Az akció tegnap indult és március 23-ig tart. Ez mindössze egy hétnyi kedvezményes vásárlási ablak. Az idő rövid, de az érdeklődő vásárlóknak időt ad arra, hogy átgondolják a beruházást.

Néhányan kíváncsiak lehetnek arra, hogy a Steam Deck kedvezménye azt jelentheti-e, hogy a Valve egy Steam Deck 2 kiadására készül, és az aggodalom minden bizonnyal jogos.

A Valve már megerősítette, hogy dolgozik a következő változaton. Ám ez nem jelenti azt, hogy az egyhamar érkezik. Éppen a múlt héten mondta a cég, hogy még néhány évig nem számítanak „igazi next-gen Steam Deckre”. A jelenlegi eszköz optimalizált változata lehetséges, de erről egyelőre nincsenek pletykák.

Végső soron az számít, hogy a Steam Deck a jelenlegi formájában megéri-e az árát a potenciális PC-s játékosoknak. A kedvezménynek sokkal vonzóbbá kell tennie. A konzol azonban még teljes áron is egyedülálló és csábító élményt nyújt.

Forrás: Polygon

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu