Star Wars Jedi: Survivor: még nagyobb lesz a játék fájlmérete, mint eddig gondoltuk!

Az EA megerősítette a Star Wars Jedi: Survivor PC-s verziójának hivatalos fájlméretét, és ez jóval nagyobb, mint azt az első kiszivárgások sugallták.

 

 

A közelgő Star Wars Jedi: Survivor-ról már eddig is azt mondták, hogy (a szó minden értelmében) nagy játék lesz. Most pedig úgy tűnik, hogy tovább nőtt a még ebben a hónapban esedékes megjelenés előtt.

A Jedi: Survivor a tavalyi Star Wars-napi ünnepségen történt első bemutatójától kezdve a 2022-es Game Awards-féle nagyobb leleplezésig és játékmenet-trailerig sokkal nagyobbnak ígérkezett, mint elődje, a 2019-es Star Wars Jedi: Fallen Order című akció-kalandjáték.

Ebbe beletartozik az is, hogy mennyi helyet foglal majd a játék a meghajtón. A korai kiszivárgások szerint a Jedi: Survivor nagyjából 130 GB-ot igényel majd. Ez már önmagában is hatalmas növekedés a Fallen Order 44 GB-os méretéhez képest.

Most a Star Wars Jedi: Survivor hivatalos mérete is kiderült az EA weboldalán. Úgy tűnik, még méretesebb, mint azt a korábbi szivárgások sugallták. Ahogy arról a Daily Star Wars Games Twitter-fiókja beszámolt, a Star Wars Jedi: Survivor PC-n bő 155 GB tárhelyet foglal majd el – jó 25 GB-tal többet, mint amit korábban hittek. Vagyis bő 111 GB-tal többet, mint a Fallen Order PC-s változata!

A Daily Star Wars Games posztjának kommentszekciójában a rajongók máris elkezdtek találgatni, hogy mi okozhatta a Star Wars Jedi: Survivor ekkora méretnövekedését, és az biztos, hogy az e heti gyakorlati előzetes jelentős mennyiségű tartalmat ígért.

Mindez azt jelenti, hogy a Jedi: Survivor sokkal nagyobb élmény lesz, mint az elődje. A játék nemrég megerősített 155 GB-os mérete valószínűleg azt mutatja, hogy a Respawn mennyivel többet tesz bele a 2019-es áttörő siker folytatásába. Persze ez a felturbózott fájlméret lehet tömörítési és optimalizálási problémák eredménye is. A játékosoknak valószínűleg jelentős mennyiségű lemezterületet kell felszabadítaniuk a játék még ebben a hónapban történő megjelenése előtt.

Forrás: EA, Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu