Ki hitte volna, hogy az Animal Crossing-ban köszön vissza az utóbbi idők egyik nagy sikersorozata…

Egy eltökélt Animal Crossing: New Horizons játékos Salem imádni való és kísérteties mását alkotta meg, amelyet egy népszerű Netflix-sorozat ihletett.

 

 

Felhasználva az Animal Crossing: New Horizons bútorokat hátborzongató esztétikával, egy játékos úgy alakította ki birodalmát, hogy az a történelmi Salem bájos meseváltozatára hasonlítson. Az évek során Salem számos halloweeni film, sorozat és történet helyszínévé vált. Azonban ez az Animal Crossing: New Horizons rajongó egy kicsit tovább akarta vinni a dolgokat.

Ugyanis az Animal Crossing: New Horizons tele van különböző típusú bútorokkal, amelyeket a játékosok a házaikban és a szigeteiken kombinálhatnak, rendkívül kevés olyan falu van, amelyik pontosan ugyanúgy néz ki.

A Reddit-felhasználó Mrswilliamson30 több screenshotot is megosztott az Animal Crossing: New Horizons szigetéről. A kiegészítő térképen kiemelte a város egyes részeit, mint például a karnevált. Továbbá a temetőt, a Nevermore Akadémiát, egy barlangot és egy félhold alakú tavat. Mrswilliamson30 falubelijei a térkép jobb alsó részén helyezkednek el. A bevásárlóközpontot más fontos területek veszik körül. A falu többi része pedig nagyrészt a Salem koncepció szerint tematizálódik. A Netflix Wednesday című sorozatának ihletésére Mrswilliamson30 hét különböző pólót és egy ruhát is készített. Ezek mind a sorozatot idézik.

Folytatva a Wednesday látványvilágát, Mrswilliamson30 úgy alakította át az otthonát, hogy az félig fekete-fehér, félig vidám és színes legyen, mint a kollégiumi szoba, amit a címszereplő Enid Sinclairrel oszt meg. A Nevermore Akadémiát hatékonyabban képviselve, a New Horizons falu egy boltíves várfalat is tartalmaz, amelyen a játékosok átfuthatnak az órára menet.

A karnevál a Mrswilliamson30’s városában kevésbé robusztus, mint a Netflix sorozatban szereplő, de a közeli kávézó pont úgy néz ki, mint a Weathervane, a pénztárral és a sok ülőhellyel együtt.

Egy másik játékos Animal Crossing: New Horizons falujába is bepillantást nyerhettünk. Az ő háza is nagyon hasonlít arra, amit Mrswilliamson30 épített. Azonban a téma kiterjesztése az egész szigetre azt eredményezte, hogy a Wednesday-t idéző Salem talán a település legbájosabb változata.

Forrás: Reddit

Welcome to Salem!
by u/mrswilliamson30 in AnimalCrossing

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu