Shinji Mikami befejezte a Resident Evil 4 Remake-et és őszintén elmondta a véleményét a játékról!

A legendás játékrendező, aki az eredeti Resident Evil 4-et is dirigálta, Twitteren osztotta meg véleményét a Capcom friss Resident Evil 4 Remake-jéről.

 

A Resident Evil 4 egyike a legnépszerűbb és legbefolyásosabb horrorjátékoknak, amely 2005-ben jelent meg a GameCube-ra és a PlayStation 2-re. A játékot Shinji Mikami rendezte, aki a Resident Evil sorozat atyja is. Mikami azóta elhagyta a Capcomot, és saját stúdiót alapított Tango Gameworks néven, amelynek legújabb alkotása a Ghostwire: Tokyo lesz.

A Capcom idén áprilisban jelentette be, hogy készül egy újragondolt változat a Resident Evil 4-ből, amely kihasználja a PlayStation 5 és az Xbox Series X/S hardveres képességeit, valamint modernizálja a játékmenetet és a történetet. A remake április 15-én jelent meg, és nagy sikert aratott a kritikusok és a rajongók körében.

Mikami nemrégiben befejezte a Resident Evil 4 újragondolását, és Twitteren megosztotta gondolatait. A híres játékrendező egy fotót tweetelt az egyik utolsó jelenetről, a következő felirattal: „RE4 sikeresen teljesítve. Nagyon élveztem.”

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu