PlayStation Plus: megérkezett volna a hónap „rejtett gyöngyszeme” a szolgáltatásra?!

Íme egy újabb friss PlayStation Plus játék, amit a játékosközösség egybehangzó véleménye alapján érdemes kipróbálni.

 

 

Megérkezett az áprilisi új PlayStation Plus Extra és Premium játékok hulláma. Rengeteg jó dolgot tartogatnak az új érkezések, amelyekbe érdemes belekóstolni. Az egyik legfontosabb újdonság a Kena: Bridge of Spirits, amelyről a kritikusok és a játékosok egyaránt nagyon pozitívan nyilatkoztak. A Redditen azonban a játékosok egy kiváló és súlyosan alulértékelt platformjátékot emeltek ki, amit ki kell próbálnod.

Természetesen a Monster Boy and the Cursed Kingdomról beszélek, amelyet STO_Ken Reddit-felhasználó „e hónap rejtett PS+ gyöngyszemének” titulált. Ahogy fogalmazott: „Nagyon szeretem a művészeti stílust, amely hihetetlenül részletes és mindenre van animáció, valamint a buta történetet, amely alapvetően arról szól, hogy a nagybátyád berúg és a várost humanoid állati lényekké változtatja. Mindenesetre szerintem ez valószínűleg egy olyan játék, amit az emberek talán elkerülnek, mert nem értik, mi ez, de valójában élveznék, ha adnának neki egy esélyt.”

A többi rajongó teljesen egyetért: „Szép játék. Nem retró módon is tisztességes kihívás, amit a rajzfilmes művészeti stílus nem feltétlenül sugall” – kommentálta EarthInfern0. „Élveztem ezt és az OG-t annak idején. Jó cucc” – írta Drizztd99. „Valószínűleg ez az egyik legszórakoztatóbb Metroidvanias, amivel valaha játszottam!” tette hozzá Jonkar__.

Ha a platformerek nem a te világod, akkor se csüggedj! A játékosok a Slay the Spire című roguelike pakliépítő játékot is dicsérik. Következetesen kitartanak amellett, hogy „nem szabad figyelmen kívül hagyni” a sok más jó dolog között.

Mindkét játék elérhető Extra szinten, így nincs meghatározott határidő, ameddig igényelni kell őket. Mindenképpen próbáljátok ki őket, amikor csak tudjátok.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu