A korábbi Nintendo-főnök durván odaszólt a Zelda: Tears of the Kingdom kiszivárogtatónak!

Egy közösségi média felhasználó megtapasztalhatta, hogy a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom kiszivárogtatásával való kérkedés jó módja annak, hogy magára vonja a Nintendo vezetőinek haragját.

 

 

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom kiszivárogtatója most a saját bőrén tapasztalta meg, hogy nem jó ötlet dicsekedni a jogtalanul szerzett javakkal. Ennek következtében sikerült magára vonnia a Nintendo of America korábbi vezérigazgatójának haragját. Reggie Fils-Aime a közösségi médiában pörkölte meg a Tears of the Kingdom kiszivárogtatóját a viselkedése miatt.

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom a régóta futó The Legend of Zelda-sorozat következő darabjaként néhány évvel a Breath of the Wild eseményei után játszódik.

Alig egy hét van hátra a játék megjelenéséig, a Twitter felhasználó humanandagamer egy képet posztolt a Nintendo Switch kezdőképernyőjéről. Ezzel azt jelezte, hogy idő előtt megkapta a Tears of the Kingdom egy példányát, közben nevetgélve. A szóban forgó képen nem volt spoiler a játékból.

Erre reagálva Fils-Aime a 2008-as Taken (Elrabolva) című filmből idézte a Liam Neeson színész karakterének, Bryan Mills volt CIA-tisztnek tulajdonított, mára klasszikussá vált sorokat.

A filmet gyakran idézik különböző mémekben. Az egyetlen közös vonás, hogy általában burkolt fenyegetésként szolgál. Úgy tűnik, a lépésnek a Tears of the Kingdom esetében is meglett a hatása. Nem sokkal a tweet után a szivárogtató törölte azt, sőt, a Twitter-fiókját is. Azonban Fils-Aime a válaszokban egy képernyőfelvétellel megőrizte a bizonyítékot.

A cikk írásakor nem tudni, hogy a fiókot a Twitter a Nintendo utasítására, vagy a felhasználó saját elhatározásából törölték-e a Tears of the Kingdom posztja miatt.

Mindazonáltal más Twitter-felhasználók is csatlakoztak Fils-Aime-hez, hogy a törölt fiók gazdáját kritizálják. Hiába, csalárd módon szerzett javakkal nem illik hencegni. A válaszok egy része Fils-Aime legemlékezetesebb idézeteit dolgozta fel a helyzethez illően.

Maga a helyzet, bár nem volt szerencsés, emlékeztetőül szolgált arra, hogy ne tegyünk keresztbe a cégnek, amikor a játékainak megjelenéséről van szó. A Tears of the Kingdom fizikai megjelenésével egy időben várhatóan digitálisan is megjelenik. Mi mindenesetre már kíváncsian várjuk a játékot…

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu