Pedro Pascal döbbenetes dolgot csinált anno a Trónok harca forgatásán! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Mandalóri sztárja, Pedro Pascal nemrég egy humoros kulisszák mögötti anekdotát mesélt a rajongóknak az egyik legvéresebb és legdurvább jelenetéről.

 

 

A Trónok harcával befutott sztár, Pedro Pascal elárulta, hogy elaludt a sorozat egyik legvéresebb és legbrutálisabb jelenete közben! A mozicsillag egy interjúban említette az anekdotát a legutóbbi sikereiről.

A George R. R. Martin A jég és tűz dala című, kritikusok által elismert regényszériáján alapuló HBO-adaptáció, a Trónok harca (a sorozat első könyve után kapta ezt a nevet) számos felejthetetlen karaktert is megalkotott, köztük Pascal karizmatikus „dorne-i vörös viperáját”, Oberyn Martell herceget.

Pascal, akit sokan rendkívül karizmatikus színészének tarthatnak, a Hot Onesnak adott interjúban elárulta, hogy az egyik legborzalmasabb jelenete megtévesztően pihentető volt. „Összezúzták a fejemet. Ez volt a nap legjobb része” – mondta Pascal karaktere brutális Game of Thrones-képernyős haláláról a Hegy keze által (a szó szoros értelmében, ugyebár). „Olyan meleg volt, amikor azt a jelenetet forgattuk. Ott van fölöttem, és a hüvelykujjait a szemembe nyomja, és csövek futottak a testén keresztül az alkarjáig, hogy a hüvelykujjai pumpálják ezt a hűvös vért. Olyan gyengéd, mintha a világ leggyengédebb fickója lenne. Egyáltalán nem éreztem nyomást, annyira óvatos volt.”

Hafþór Júlíus Björnsson, a Trónok harca Gregor Clegane-je és egy meglehetősen érdekes Age of Empires 4 videó mögött álló férfi látszólag olyan gyengéd volt, hogy az állítólagos áldozat hamar el is bóbiskolt. „Voltak ezek a húsdarabok, amiket az arcomra helyeztek, és pumpálták a vért, hogy az összegyűljön és szétterüljön, hogy jó széles képet mutasson rólunk felülről. Én pedig mélyen aludtam” – vallotta be Pascal. „Annyira meleg volt, ez a cucc pedig annyira hűsítő, és nagyon-nagyon mozdulatlannak kellett lenned. Ez volt a legpihentetőbb, és mivel tudtam azt is, hogy a négynapos harc végére értünk, nagyon katartikus volt, és a legmélyebb álomba merültem, amiben valaha voltam.”

Ez a Game of Thrones-anekdota a rajongókat is megnevettette; az itt megjelenő könnyed humor és laza visszaemlékezés szembemegy A Mandalóriban mutatott sztoicizmusával, bár mindkettő masszívan vonzó.

Ez a skála és a barátságos természetével ellentétes szerepek vállalásának képessége az egyik oka annak, hogy Pedro Pascal az HBO The Last of Us és más projektek egyik legjobb karaktere.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu