[SGF-2023] Henry Cavill hattyúdala Geraltként – íme a The Witcher 3. évadának előzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A mai Summer Game Fest alatt leplezték le a The Witcher 3. évadának első trailerét, aminek köszönhetően először láthatjuk rendesen Henry Cavill utolsó alakítását a morgós hős Geralt szerepében.

 

 

A trailer a szereplők bemutatkozásával kezdődik, ami egy kisebb zökkenőbe ütközik, amikor a Yennefert alakító Anya Chalotra elkalandozik a szövegével. Ezután azonban rögtön jön az akció, ami igencsak látványos. No meg persze sok-sok Geralt, még utoljára Henry Cavill-lal.

Az új trailer nem árul el sokkal többet a The Witcher következő évadáról, mint amit eddig is tudtunk. A Time of Contempt cselekményére épül, és talán egy nagy sztori is lesz benne a Blood of Elvesből.

Láthatjuk a Scoia’tael, a nem emberi ellenálló harcosok bemutatkozását, és talán Shanit, a felcsert, aki az első Witcher-játékban és a Witcher 3 Hearts of Stone DLC-jében tűnt fel.

A trailer erről nem mond semmit. Ám nagyon erősen utal arra, hogy a világban nincsenek rendben a dolgok, sőt egyre rosszabbak. Ciri kiképzése úgy tűnik, jól halad. Ám a Wild Hunt és a Nilfgaardi Birodalom még mindig nagyon is képben van. Nyilvánvalóan nem akarják megkönnyíteni senki életét.

Nagy reményekkel várjuk a The Witcher harmadik évadát. Sok rajongót nem érdekelt a második évad. Kritizálták a tempót, a történetvezetést. Sőt, az akciót és az eredeti anyaghoz való hűség hiányát is. Másoknak elég, hogy ez egy szórakoztató fantasy mese egy menő fickóról és érdekes barátairól. Ami nem azt jelenti, hogy a korábbi évadok rajongói ne reménykednének valami nagyobb és jobb dologban (és több Jaskierben). Ám azok, akik nagyon élvezték a 2. évadot, hajlamosak elnézőbben viszonyulni a folytatáshoz is.

Van az egészben egy kis vágyakozás is, legalábbis sokak számára. Mint tudjuk, ez lesz Henry Cavill utolsó útja Geraltként. A 4. évadtól kezdve a szerepet Liam Hemsworth fogja betölteni. De Lauren Hissrich showrunner megígérte, hogy a harmadik évad egy „hősies búcsú” lesz Henry számára, szóval legalább erre számíthatunk.

A The Witcher harmadik évadának első fele június 29-én debütál a Netflixen. A második fél egy hónappal később, július 27-én következik.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu