Diablo IV: ez a gonosz egymagában felelős az eddigi összes játékos-halál 2%-áért!

Senki sincs biztonságban ettől a szörnyetegtől, aki valaha is kipróbálta a Diablo IV-et…

 

 

Tedd fel a kezét, ha a Butcher lemészárolt már a Diablo IV-ben! Nos, úgy tűnik a Blizzard friss infografikája alapján, hogy több millióan vagyunk.

A Diablo IV megjelenését követő első héten (a korai hozzáférést is beleértve) 5,8 millió játékost tépett szét a Diablo egyik legikonikusabb főnöke. A Butcher bármikor felbukkan bármelyik dungeonban. Addig üldöz, amíg te (vagy valaki a csapatodból) meg nem hal. Ráadásul, mivel az ellenség nehézsége a szintedhez igazodik, a nagydarab fickó mindig fenyegetést jelent.

A Diablo IV összes játékoshalálából (a PvP halálesetek nélkül) a Butcher 1,8%-ért felelős, ezzel a játék legfenyegetőbb főnöki harcainak ranglistáján a második helyen áll.

A Blizzard statisztikái nem tartalmaznak elég információt ahhoz, hogy kiderítsük, ő-e a játék leghalálosabb bossa. Azonban nem lennék meglepve, ha viselné ezt a címet. A Butchert nem érdekli, hogy milyen szinten vagy, vagy mennyire vagy felkészült. Akkor jelenik meg, amikor csak akar. Ha nem is ő a leghalálosabb főnök, de a legijesztőbb biztosan.

A Butcher az eredeti Diablo megjelenése, 1997 óta zaklatja a játékosokat. A Diablo II kivételével minden fő Diablo játékban hallhatod, ahogy morogja a „friss húst!”. A debütálása óta eltelt 26 év alatt nem sokat változott. A Diablo IV-ben képes egy lánckampót küldeni, és magához rántani téged. Vagy éppen hatalmas sebzést okozva beléd rontani. Különösen ügyes a távolsági osztályok, például a varázslók eltiprásában. A Blizzard statisztikáiból az is kiderül, hogy utóbbi a legnépszerűbb osztály a játékban.

A hardcore játékosok, akik vállalják a kockázatot, hogy haláluk esetén végleg elveszítik karakterüket, különleges achievementet szerezhetnek a legyőzéséért. Ha hardcore-on játszanék, akkor addig ügyeskednék, hogy beleakadjon egy ládába vagy egy oszlopba, mert a legkevésbé sem szeretnék tisztességes harcot vívni ezzel a borzalommal.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu