Red Dead Redemption 2: szomorú hír érkezett az egyik legkedvesebb szereplőről!

A Red Dead Redemption 2 Cain-jét motion capture-rel alakító kutya gazdája megosztotta, hogy a kutyus sajnos nemrég elhunyt.

 

 

A Red Dead Redemption 2-ben Caint alakító kutya gazdája bejelentette, hogy a kutyus nemrég kimúlt. Habár csak egy mellékszereplő volt, a játék játékosai, akik szeretik az állatokat, valószínűleg szívesen emlékeznek Cainre, és valószínűleg elszomorodnak a hír hallatán.

Az Instagramon Jason Barnes, aki a Rockstar Games vezető animátora volt, és a Red Dead Redemption 2 animációs munkáit végezte, megosztotta, hogy szeretett kutyájuk, Einstein Barnes nemrég elhunyt. Einstein fontos szerepet játszott az akció-kalandjáték címben. Ugyanis ő volt az egyik hitelesített állati motion capture színész Cain számára. A rajongók valószínűleg emlékeznek rá, hogy a kutyás karaktert általában a Clemens Pointban található Van der Linde-tábor környékén lehet megtalálni.

A poszt egy szívből jövő dedikáció volt a szeretett háziállatnak, amely megmutatta, mennyire csodálatos és különleges volt Einstein a gazdája és mindenki számára, akivel találkozott.

Barnes megosztotta a PCGamerrel néhány Einsteinhez fűződő emlékét. Különösen azokat, amikor a RDR 2 fejlesztésén dolgozott. Megosztotta, hogy Einsteint szolgálati kutyának képezték ki. Ez azt jelentette, hogy türelmes volt, és nem volt gondja azzal, ha hosszú ideig ült. Ez tette őt tökéletessé arra, hogy eljátssza Cain karakterének motion capture modelljének szerepét. Az Instagramon számos válasz mutatta ki a közösség részvétét Barnesnak, míg a Twitter-bejegyzésekben is szeretettel emlékeztek Einsteinre. A legendás fizikus és gondolkodó nevét viselő kutyus egyébként ismerős lehet a popkultúrából. Ugyanígy hívták ugyanis a Vissza a jövőbe Dokijának kutyusát is a film 1985-ös idősíkjában.

Bár mindenképpen nehéz elveszíteni egy szeretett kutyát, Barnes valószínűleg azzal vigasztalódhat, hogy Einstein örökre halhatatlanná vált Cain szerepében a Red Dead Redemption 2-ben.

Forrás: PC Gamer, Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu