Samuel L. Jackson csalódott – kihagyhatják az MCU egyik sikerfilm-szériájából?!

MOZI HÍREK – Samuel L. Jackson már rengeteg MCU-projektben feltűnt Nick Fury szerepében. Ám van még egy Marvel Studios-franchise, amiben szeretne részt venni.

 

 

Samuel L. Jackson 15 éve alakítja Nick Furyt az MCU-ban. Anno először a Vasember posztkreditjelenetében tűnt fel. Jackson 11 MCU-filmben alakította a karaktert. Azonban a legendás színész csodálkozik és csalódott, hogy Fury nem csatlakozott még a Fekete Párduc-franchise-hoz.

Nick Fury az MCU nélkülözhetetlen része volt. Ő rakta össze a Bosszúállókat, ő vezette a S.H.I.E.L.D.-et, és a Secret Invasionban másodszor is harcol a Skrullok ellen. Fury szerepelt a Vasember, Amerika Kapitány, Thor, A Bosszúállók, Marvel Kapitány és Pókember franchise-okban. A Fekete Párduc-franchise-ban azonban Fury eddig nem szerepelt, és Jackson ezen szeretne változtatni.

Jackson a Secret Invasion premierjén beszélt az Entertainment Tonightnak, amikor is elmondta, hogy melyik MCU-franchise-ban szeretne még nagyon szerepelni.

„Ha rajtam múlna, minden Marvel-filmben benne lennék, mert úgy értem, ő Nick Fury, ő mindent tud, ami történik. Még mindig próbálom kitalálni, miért nem jártam még soha Wakandában” – mondta Jackson. „Nem kértek meg rá, hogy menjek, de még mindig próbálok eljutni oda. Kell egy jegy.”

Samuel L. Jacksonnak még van ideje, hogy ellátogasson Wakandába és részese legyen a Fekete Párduc franchise-nak. A 2023 őszén a Disney Pluszra érkező Vasszívű-sorozatról nem sokat tudni. Azonban Jackson megtalálhatja a módját, hogy megjelenjen, ha valamelyik jelenet Wakandában játszódik. Egyébként egyelőre nem érkezett bejelentés egy harmadik Fekete Párduc-filmről. Ha lesz is, az csak az MCU 7. fázisában várható. További filmek, amelyekben Fury Wakandában szerepelhet, a Bosszúállók: A Kang-dinasztia vagy a Bosszúállók: Secret Wars (Titkos háborúk) lehetne. Remélhetőleg Kevin Feige megtalálja a módját, hogy Jackson jegyet kapjon Wakandába.

Addig is a rajongóknak be kell érniük azzal, hogy Jackson a Secret Invasion-ban játssza Furyt. Vagy esetleg egy magát Furynak kiadó Skrull-t, mint a Pókember: Idegenben végén. A Secret Invasion egy 6 epizódból álló kémthriller, amely Fury-t és szövetségeseit, Everett Rosst, Maria Hillt és a Skrull Talost követi, amint megpróbálják megakadályozni, hogy a Skrullok egy frakciója megszállja a Földet.

Forrás: Entertainment Tonight

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu