Egy legendás FPS akciójáték most 90%-os árcsökkenéssel csak annyiba kerül, mint egy Big Mac szendvics!

Ha szereted a látványos és kreatív lövöldözést, akkor most van egy remek alkalom, hogy beszerezd az egyik legjobb játékot ebben a műfajban. A Bulletstorm: Full Clip Edition Steamen-on egy akció keretében most csak 3.69 euróba kerül, ami körülbelül 1310 forintnak felel meg. Ez nagyjából annyi, mint egy Big Mac szendvics a Mekiben. De miért érdemes megvenni ezt a játékot? Olvass tovább, és megtudod!

 

A Bulletstorm egy 2011-ben megjelent FPS akciójáték, amelyet a lengyel People Can Fly stúdió készített. A játék egy sci-fi világban játszódik, ahol egy volt katonai egység tagjaként kell túlélnünk egy veszélyes bolygón, miközben bosszút akarunk állni a korrupt parancsnokunkon. A játék nem csak a történetével, hanem a játékmenetével is kiemelkedik a többi FPS közül. A Bulletstorm ugyanis nem csak arra ösztönzi a játékost, hogy minél több ellenséget öljön meg, hanem arra is, hogy minél kreatívabb módon tegye ezt. Ehhez rendelkezésünkre áll egy speciális fegyver, az úgynevezett Leash, amellyel rángathatjuk magunkhoz vagy lökhetjük el az ellenfeleket, valamint különböző rúgásokat és csúsztatásokat is használhatunk. Mindezek kombinálásával különféle pontozott trükköket hajthatunk végre, amelyeket skillshotoknak neveznek. Minél több és minél változatosabb skillshotot sikerül elérnünk, annál több pontot kapunk, amelyekkel fejleszthetjük a fegyvereinket és a képességeinket.

A Bulletstorm tehát egy olyan játék, amely nem csak látványos és izgalmas, hanem vicces és kihívást jelentő is. A játék humora ugyanis nagyon trágár és szarkasztikus, tele van poénos beszólásokkal és szitkozódásokkal. A játék nehézsége pedig folyamatosan növekszik, ahogy újabb és újabb ellenségtípusokkal és helyzetekkel találkozunk. A játékban ráadásul nem csak a küldetéseket játszhatjuk végig, hanem kipróbálhatjuk magunkat az Echo módban is, ahol rövid pályákon kell minél több pontot szereznünk skillshotokkal. Vagy ha inkább másokkal játszanánk, akkor csatlakozhatunk az Anarchy módba, ahol kooperatív módon kell túlélnünk hullámokban érkező ellenfeleket.

A Bulletstorm: Full Clip Edition a játék feljavított változata, amely 2017-ben jelent meg. Ez a változat tartalmazza az eredeti játékot és az összes DLC-t, valamint új funkciókat is hozzáadott. Ilyen például az Overkill mód, amelyben már az elejétől kezdve minden fegyver elérhető, vagy a Duke Nukem mód, amelyben a főhős helyett a legendás videojáték-karaktert irányíthatjuk, aki a saját hangjával és stílusával kommentálja az eseményeket.

A Bulletstorm: Full Clip Edition tehát egy kihagyhatatlan játék minden FPS rajongónak, aki szereti a látványos, kreatív és humoros akciót. A játék most Steamen-on egy akció keretében csak 3.69 euróba kerül, ami körülbelül 1310 forintnak felel meg. Ez nagyjából annyi, mint egy Big Mac szendvics a Mekiben a Steamen. De siess, mert az akció csak június 30-ig tart! Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy megismerd a Bulletstorm világát, és élvezd a skillshotokat!

Forrás: Bulletstorm Steam oldal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu