Sok koncepciós kép bukkant fel a Valve elvetett játékairól! [VIDEO]

Half-Life 2: Episode 3, Alyx & Dog. Stars of Blood… ezekből több képet is megtekinthetünk.

 

A DidYouKnowGaming egy dokumentumfilmet készített a törölt Valve-játékokról. Ezt lent beágyaztuk. Ám ezután nem sokkal David McGreavy, a saját bevallása szerint egy Valve-szuperrajongó, és a játékiparban is könnyen feltalálja a helyét (nemrég a Tiny Tina’s Wonderlands marketinges producere volt a Take-Two, pontosabban a 2K alatt), az Internet Archive-on nyilvánosságra hozta a koncepciós képeket, amik bizony hivatalosak, így a Gabe Newell vezette cégtől származnak.

McGreavy a videóban elmondta, hogy a Valve-nál több belsős kapcsolata volt. Az egyik Valve-alkalmazott megmenekítette a képeket, amikor a cég másik irodaházba költözött, majd eladta a zsákmányát McGreavy-nek, akinek nem csak a Half-Life 2: Episode 3-ból vannak képei, hanem például a Left 4 Deadből, egy nagyon korai Half-Life: Alyx koncepcióból (aminek Alyx and Dog lett a neve), egy DotA spinoffból (Underlords), illetve a rejtélyes űrkalóz játékból (Stars of Blood). Az Internet Archive-os poszt megemlíti a Counter-Strike: Source 2-t is, ami egy poén volt, és aközben hivatalosan is felbukkant a Counter-Strike 2, a franchise ötödik része, ami a Global Offensive folytatása lesz.

A költözés 2016-ban történt, így a de_dust koncepciók a 2004-es Counter-Strike: Source folytatásaként születhettek, és ebből valósult meg 2011-ben a Global Offensive, avagy a „CSGO”, ahogy sokan nevezik. A Half-Life 2: Episode 3 képeken köves, sivatagos területek vannak leselejtezett hajókkal, a háttérben pedig egy újabb Combine-citadella látható. Borealis, az epizód tervezett helyszíne, a Combine miatt lett egy jeges tájból egy puszta sivatag. A hajó belseje is felbukkan talán, illetve Wallace Breen is látható egy Combine-tanácsadói változatban. A Stars of Blood képek azt mutatják, milyen lehetett volna egy újabb, történetalapú Valve-játék, de a Combine itt is felbukkan az egyik képen. Osztozott volna a világon a Half-Life-fal és a Portallal? A Giger-féle karakterkoncepciók sem rosszak. Az Underlords egy Halloween-szerű várost mutat, az Alyx and Dog pedig a Holdra hasonlító hátteret kínál. A Left 4 Dead mappában alternatív karakterdizájnok, illetve néhány törölt zombikoncepció láthatóak.

Érdemes megnézni őket.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu