The Witcher: vajon hogyan fogják majd kivitelezni a főszereplő-cserét…?

MOZI HÍREK – A The Witcher producerei bepillantást engednek abba, hogyan fogja a Netflix sorozata gyorsan lecserélni Henry Cavill Geraltját az új főszereplő Liam Hemsworth-re.

 

 

Henry Cavill utolsó, kétrészes évadának premierje hamarosan esedékes a The Witcher szériában. Mindez a színész távozását övező sok bizonytalanság miatt vegyes érzéseket hagy a nézőkben. A rajongók azonban megnyugodhatnak, miután a producerek nemrég elhintették, hogyan fogja kezelni a Netflix szeretett sorozata a Cavilltől Liam Hemsworth-re való átállást.

Cavill 2022 októberében jelentette be távozását. A Netflix nem sokat időzött azzal, hogy bemutassa a rajongóknak az új Geraltot. Hamar bejelentette, hogy Hemsworth váltja Cavillt Geralt szerepében a 4. évadban. Azóta nagy a kíváncsiság, hogy a készítők hogyan fogják kezelni ezt a hatalmas változást. Most, hogy a 3. évad már a küszöbön áll, Steve Gaub és Tomek Baginski producerek tisztázták, hogy a Cavill és Hemsworth mint Geralt közötti átmenet „hibátlan” lesz.

A Yahoo UK-nak nemrégiben adott interjújában Baginski megjegyezte, hogy a sorozatnak van egy „nagyon, nagyon jó terve” az új Geralt bemutatására. A producerek azt is megosztották, hogy a The Witcher története mély metakoncepciókat fog tartalmazni Andrzej Sapkowski eredeti könyvsorozatából. Ezzel még több mélységet adva a sorozatnak.

„Van egy nagyon-nagyon jó tervünk arra, hogy Liammel együtt bemutassuk az új Geraltot és az új elképzelésünket Geraltról. Nem megyünk bele mélyen ezekbe az ötletekbe, mert ez hatalmas spoiler lenne, [de] ez is nagyon-nagyon közel áll a metaötletekhez, amelyek mélyen beágyazódtak a könyvekbe” – mondta Baginski.

A producerek azt is világossá tették, hogy az átmenet hűséges lesz a történethez. Ugyanakkor izgalmas lesz a rajongók számára, hogy egy új arcát láthatják a karakternek. „Ez nagyon is pontos a lore szempontjából. Nagyon közel áll a könyvekben leírtakhoz, és úgy gondolom, hogy ez a változás elég hibátlan lesz” – mondta Baginski. „De ugyanakkor ez egy új Geralt lesz, ez egy új arca lesz ennek a karakternek, és szerintem ez is nagyon-nagyon izgalmas lesz.”

A producerek ezen friss nyilatkozatai biztosan boldoggá teszik a rajongókat. Érdemes megjegyezni, hogy a The Witcher a könyvsorozat lelkes rajongói részéről ellenérzésekkel szembesült. Egyesek szerint túl sok kreatív szabadságot vett magának. Vagyis, túlságosan eltért a forrásanyagtól. E kritikák ellenére a rajongók örömmel látták, hogy Cavill ennyire lelkesen alakítja a karaktert. Nagy rajongója a videójáték-sorozatnak, ami segített neki abban, hogy jobban kapcsolódjon a rajongókhoz. Hemsworth-nek nem lesz könnyű dolga.

A 3. évadban Geralt mindent megtesz majd azért, hogy Ciri (Freya Allan) biztonságban legyen az ellenségtől. Amellett, hogy Geralt és Yennefer (Anya Chalotra) rejtve tartják, azt is remélik, hogy „többet tudnak meg a lány kiaknázatlan képességeiről”. Vajon képesek lesznek megóvni egymást? Erre az égető kérdésre akkor kapjuk meg a választ, amikor a The Witcher visszatér a Netflixre.

Forrás: Yahoo UK

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu