BREAKING: John Wick mégis visszatérhet egy újabb filmben?!

MOZI HÍREK – Chad Stahelski rendező elárulta, hogy a John Wick: 4. felvonás majdnem egy egészen más befejezést kapott, ami megnyitotta volna az ajtót az 5. fejezet előtt.

 

 

A John Wick: 4. felvonás rendezője, Chad Stahelski elárulta, hogy a filmnek majdnem nagyon más vége lett volna, mint ami végül a mozikba került. Ez a befejezés pedig egyértelművé tette volna, hogy lesz ötödik rész. A három korábbi sikeres film után Keanu Reeves címszereplő bérgyilkosa az év elején tért vissza a franchise eddigi legnagyobb és legmerészebb részéhez. Bár a négy elképesztően véres kalandja során Wick rengeteg szenved, a negyedik felvonás a karakter halálával zárul. Habár egy kissé homályosan tálalja a dolgokat.

Most az Empire-nek adott friss interjújában Stahelski elárulta, hogy a John Wick: 4. felvonás befejezése szinte egyáltalán nem volt kétértelmű a tekintetben, hogy Wick él-e vagy meghal.

„Volt egy másik befejezésünk. [A mozis befejezés] az volt, amit Keanu és én akartunk, de egy másik befejezést forgattunk. Egy olyan befejezést forgattunk, ahol John Wicket a film végén láthatjuk. Tehát teljesen egyértelmű volt, hogy még mindig életben van. A közönség, akikkel teszteltük, abszolút a kétértelmű befejezést részesítette előnyben.”

 

Mit jelent Stahelski megjegyzése a John Wick 5-re nézve?

 

Látható tehát, hogy a közönség a kétértelmű befejezést részesítette előnyben. Ám az a tény, hogy egy másik befejezést is forgattak, amelyben Wick életben marad, azt sugallja, hogy egyszer volt egy tisztább út az ötödik film felé. A Lionsgate a negyedik film nagy kritikai és kereskedelmi sikere után a John Wick 5-öt is szeretné megvalósítani. Azonban Stahelski és Reeves vegyesebb válaszokat adott a visszatéréssel kapcsolatban.

Úgy tűnik, Reeves és Stahelski számára is lehetőség volt a legutóbbi folytatás, hogy felülmúlják mindazt, amit korábban tettek, és Reeves karakterének egy véglegesebb befejezést adjanak.

Az a felfedezés azonban, hogy létezik egy olyan befejezés, amelyben Wick életben marad, azt sugallja, hogy talán egyikük sem volt 100%-ig biztos abban, hogy a 4. felvonás lesz az út vége. Ha a tesztközönség a boldogabb befejezést részesítette volna előnyben, akkor könnyen lehet, hogy ez a befejezés került volna be a film mozis változatába. Így kevésbé lett volna bonyolult az ugrás egy újabb folytatásba.

Stahelski és Reeves is elég egyértelműen nyilatkozott arról, hogy John Wick, a bérgyilkos halott. Ám azt már megpendítették, hogy John, az ember, talán mégsem. Az ötödik résznek tehát az lenne a nehéz feladata, hogy lényegében újra feltalálja a franchise-t e fejlemény körül. Végső soron a 4. felvonás mozis befejezés az, ami számít. Ám ennek az alternatív befejezésnek a felfedése mégis növeli az esélyét, hogy Stahelski és Reeves is visszatér az ötödik filmhez.

Forrás: Empire

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu