Assassin’s Creed Mirage: íme Basim hat leghasznosabb „játékszere”!

A Ubisoft bemutatta azt a hat vadonatúj Assassin’s Creed Mirage eszközt, amelyekkel Bagdad veszélyes zugaiban navigálhatunk majd.

 

 

A Ubisoft úgy döntött, hogy felpörgeti a játékosokat. Hat érdekes eszközt lepleztek le, amelyeket Basim, az Assassin’s Creed Mirage főszereplője használhat a templomos rend elleni harcban. Ezeket az eszközöket úgy tervezték, hogy a Mirage lopakodós játékmenetét fokozzák. A játékosok számára számos stratégiai lehetőséget biztosítanak, hogy eltereljék ellenségeik figyelmét, könnyedén leszámoljanak célpontjaikkal, és észrevétlenül elmeneküljenek.

Az Assassin’s Creed Mirage a népszerű Ubisoft-franchise következő készülő címe, amely eltér a korábbi játékok RPG-elemeitől és ha minden igaz, nagy hangsúlyt fektet a lopakodós játékmenetre.

A Ubisoft egy Twitter-bejegyzésen keresztül hat olyan eszközt fedett fel, amelyet a játékosok be tudnak majd építeni a játékmenetükbe. Az első egy fáklya, amely segít megvilágítani a sötét területeket és meggyújtani dolgokat. A második eszköz a blowdart, amellyel ügyesen használva távolról elaltathatjuk az ellenséget. A következő a listán a megbízható füstbomba, amely az Assassin’s Creed franchise egyik alapdarabja. Általában akkor a legjobb használni, amikor az ellenség elől menekülünk. Hatalmas füstfelhőt hoz létre, amely értékes fedezéket nyújt.

A negyedik eszköz kétségtelenül a játék leghalálosabb eszköze – a dobókés. A korábbi játékokban a késeket arra használták, hogy a gyanútlan ellenfeleket távolról könnyedén elintézzék. Egy másik hasznos eszköz a zajkeltő, amellyel el lehet terelni az ellenség figyelmét, majd könnyedén elsurranni mellettük. Végül az utolsó új eszköz, amely a Mirage játékmenetét hivatott javítani, a méregcsapda. Utóbbi halálos gázfelhőt okád, amely fokozatosan károsítja azokat, akik elég szerencsétlenek ahhoz, hogy a hatósugarába kerüljenek.

Egy ügyes játékos kezében ezek az eszközök soha nem látott előnyt jelenthetnek. Ugyanis növelik Basim képességét, hogy taktikailag pontosan és szakértelemmel manőverezzen Bagdadban. Valamint garantálják a lopakodás rajongóinak a magával ragadó és magával ragadó játékélményt. Az Assassin’s Creed Mirage a legutóbbi Assassin’s Creed-játékokhoz képest lényegesen kisebb térképet tartalmaz majd. Ez talán a sok rajongó által vágyott koncentráltabb és intimebb játékélményt is jelezheti.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu