Ez komoly?! Olyasmire készül az Overwatch 2, ami eddig elképzelhetetlennek tűnt!

Be kell vallanom, kétszer is el kellett olvasnom, mire el tudtam hinni, hogy valóban erre készül a Blizzard az Overwatch 2-vel…

 

 

Az Overwatch 2 érkezik a Steamre. Igen, tényleg. Sőt, továbbmegyek: nem csupn az OW2 érkezik a Steamre, hanem más Blizzard-játékok is követik. Az ikonikus FPS-játék Steam megjelenési dátumát már rögzítették. A cég pedig megerősítette, hogy a játék nyomdokaiban más játékok is követik majd. Ami azt jelenti, hogy végre olyanokat is láthatunk a Valve játékközpontján, mint a Diablo és a World of Warcraft.

A Blizzard úgy véli, hogy az Overwatch free-to-play multiplayer játékként „tökéletes” játék arra, hogy a Steam bevezetését megkezdjék – különösen az új Invasion PvE küldetések előtt.

Természetesen tudni akarod, hogy mikor lesz az Overwatch 2 Steam megjelenési dátuma. Jegyezd fel a naptárba: a dátum augusztus 10-én, csütörtökön lesz.

Ha úgy döntesz, hogy Steam-en próbálod ki a játékot, akkor a fiókodat össze kell kötnöd egy Battle.net fiókkal. Ez hozzáférést biztosít az olyan rendszerekhez, mint a crossplay. Lesznek dedikált Steam achievementek is, amik segítenek majd a trófeatáradat feltölteni. Ha mindez jól hangzik, akkor már most kívánságlistára teheted a játékot.

De ez még nem minden! A tegnapi sajtóközleményben, amely beszámolt a megjelenésről, a Blizzard azt is írja, hogy „ami a Blizzard következő lépéseit illeti a Steamen, többet fogunk megosztani a platformra érkező lehetséges más játékokról, amikor eljön az ideje”.

Tehát lehet, hogy a World of Warcraftot és a Diablo IV-et is láthatjuk majd a Steamen. Ez hihetetlenül izgalmas paradigmaváltás. Már, ami a Blizzard eddigi hozzáállását illeti a Valve piacuraló platformjához.

Forrás: Blizzard

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu