Marvel’s Spider-Man 2: új helyszínről és egy híres gonosztevőről rántották le a leplet az SDCC-n!

Az Insomniac Games a 2023-as San Diego-i Comic-Conon megerősítette, hogy a Marvel’s Spider-Man 2 tartalmazni fog egy klasszikus helyszínt a sorozatból. Ráadásul Venom szerepéről is megtudhattunk ezt-azt.

 

 

A Marvel’s Spider-Man 2-ben a sorozat egyik klasszikus helyszíne, May néni háza is bejárható lesz – erősítette meg az Insomniac Games. Ez a kis betekintés a közelgő játékba a 2023-as San Diego-i Comic-Con panel részeként érkezett, ahol a fejlesztők Venommal kapcsolatos infókat és egyéb részleteket is elárultak a várva várt címről.

A nemrég tartott panel részeként a fejlesztők megerősítették, hogy a Marvel’s Spider-Man 2-ben May néni háza is szerepel majd.

Ez a klasszikus helyszín a sorozatból nem pusztán rajongói szolgáltatásként került bele. Valóban szerepet kap a játék átfogó cselekményében. Pontosabban, Peter Parker számos játék eleji küzdelme May néni háza körül fog forogni. Nem utolsósorban azért, mert a főszereplőnek a jelzáloghitelek kifizetésével kell majd megküzdenie. Miközben MJ segíteni akar majd neki cipelni ezt a terhet, Parker szerelmének hamarosan saját problémáira kell majd koncentrálnia. Ugyanis J. Jonah Jameson visszatérése a Daily Bugle-hoz az ő állását is veszélybe sodorja, árulta el az Insomniac.

Ez a kis információ arra utal, hogy a Spider-Man 2 korai részei Forest Hillsben, Queensben játszódnak majd. A Marvel hálóvető szuperhősének minden verziójában ez May néni házának kanonikus helyszíne. Azt, hogy az Insomniac harmadik Pókember-játékában Queens és több más New York-i kerület is helyet kap, már a május 24-i PlayStation Showcase-en megerősítették. Magát a lépést széles körben dicsérték, mivel az orvosolja az előző két Marvel’s Spider-Man játék egyik legnagyobb problémáját, amelyek többnyire Manhattanre korlátozódtak.

 

Tony Todd mint Venom a Marvel’s Spider-Man 2-ben?!

 

A Marvel’s Spider-Man 2 fejlesztői elárulták, hogy Tony Toddot választották Venom szerepére a készülő videojátékban. Egy nemrégiben tartott panelbeszélgetésen a játék mögött álló emberek arról beszéltek, hogyan és miért a horror ikonra osztották a szerepet.

A játék San Diego-i Comic-Conon tartott paneljén a szinkronszínész és a fejlesztő elárulta, hogyan került a horror ikon szerepébe. Sokan érveltek már amellett, hogy Tony Todd a tökéletes hang Venom számára. Úgy tűnik, a játék mögött álló emberek is egyetértenek ezzel. Bryan Intihar, a Marvel’s Spider-Man 2 kreatív igazgatója szerint az új Candyman-film nagy inspirációt jelentett a szereposztáshoz.

Később a játék párbeszédes vezetője elárulta, hogy Tony Todd érdeklődött, aminek eredményeképp egy gyors meghallgatásra került sor, mielőtt a színész megkapta a szerepet.

Mielőtt elvállalta volna Venom szerepét, a színész már horror ikon volt. Tony Todd talán leginkább az örökké alulértékelt Candyman szerepéről ismert az azonos című filmben. A színész a film két közvetlen folytatásában és a 2021-es Candyman című reboot/sequelben is újra eljátszotta a szerepet. A színész emellett számos szinkronmunkát is végzett. Többek között filmekben és tévéműsorokban; valamint számos videojáték-karakter hangját is megszólaltatta a múltban. Most a színész a Venomot fogja hozzáadni az amúgy is lenyűgöző önéletrajzához.

Forrás: Marvel.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu