Jabba is felbukkan majd a Star Wars: Outlaws-ban! [VIDEO]

A Snowdrop engine-t használó játék a Ubisoft Massive Entertainmenttől felbukkant a San Diego Comic-Conon, és a Lucasfilm Games egy komplett kerekasztal-beszélgetést is összehozott neki a rendezvényen.

 

Julian Gerighty, a Star Wars: Outlaws kreatív rendezője elárulta, hogy a játékosoknak lehetősége lesz Jabbával összefutni, sőt, Eis Mosley-ra is ellátogathatunk, így a karakter mellett otthona is felbukkan, és küldetéseket is vállalhatunk tőle (vagy akár el is árulhatjuk, ha esetleg erre támadna kedvünk). A Star Wars hivatalos weboldalán aztán további részleteket is közölt a helyszínekről és a karakterekről.

„A rajongóknak játszaniuk kell a játékot, hogy megtudják, kik bukkanhatnak fel Kay történetének részeként. Szerintem Jabba a legkézenfekvőbb, akit eddig bemutattunk. Egy ikonikus helyszínt is akartunk, és ez számomra a Tatooine volt. Nagy kihívás volt, mert annyi minden létezik ott, hogy egyfajta kirakós játék lett belőle. De visszatértünk a forráshoz. Megnéztünk néhány DK-s vizuális útmutatót, és elkezdtünk építkezni… Oké, melyek a legfontosabb részek, és mi az, amit a játékosnak a legszórakoztatóbb lesz felfedezni? Szóval Mos Eisley egy nagy része, de ott van még a dűnék, a kanyonok, és olyan dolgok, amikre tényleg számítasz. Tudod, a Tatooine legnagyobb slágerei, amiket megpróbáltunk összerakni.

Beszéltünk a nyitott világok egyedülálló természetéről, hogy a játékosnak legyen lehetősége arra, hogy maga döntsön a tapasztalatairól. De van egy másik része is, amit nagyon szeretek, és ami bizonyos szempontból nagyon Ubisoftos, ez pedig a virtuális turizmus – egy olyan helyen, mint a Tatooine, nagyszerű, mert mindig is kíváncsi voltam, milyen messze vannak a farmok Mos Eisley-től. Mindig is kíváncsi voltam, hogyan épült a kantina. Szóval mindezeket a dolgokat megpróbálunk a Lucasfilm Games segítségével a lehető leghitelesebben visszaadni, hogy igazságot szolgáltassunk a forrásanyagnak,” mondta Gerighty.

Jabbát és Nixet Dee Bradley Baker szólaltatja meg. Ő jártas a franchise szinkronizálásában (például a Star Wars: Battlefrontban Bossk hangja volt), ugyanis sok animációs műsorban és filmben is hallani lehetett. A Ubisoft egy új kulisszák mögé betekintő videót is mutatott Humberly Gonzálezszel a főszerepben. Ő Kay-t, a főszereplőt szólaltatja meg a játékban: „Kay alvilági utazása során a tét egyértelműen nagyon magas, de tanul, alkalmazkodik, lopakodik, és nagyon fontos helyeken találja magát, nagyon befolyásos emberek között. A játékosok imádni fogják a Star Wars: Outlaws-ot. Izgalmas lesz. Nagyon kalandos, és ettől lesz Star Wars, úgyhogy nagyon izgatott vagyok, hogy ezt megoszthatom veletek,” hallhatjuk a videóban.

A Star Wars: Outlaws 2024-ben jön PlayStation 5-re, Xbox Series-re, és PC-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu