Zelda-szerű játékot kapnak hamarosan a PS5 és Xbox felhasználók is!

Az FDG Entertainment bejelentette, hogy legújabb, Zelda-szerű kalandjátékának PS5-ös és Xbox Series X verziói hamarosan megjelennek.

 

Az FDG Entertainment kijelentette, hogy az Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm next-gen változata, melyet több mint két és fél évig vártak, augusztus 2-án kerül a piacra. Az Oceanhorn 2 PS5 és Xbox Series X/S portjai továbbfejlesztett grafikát és 60 fps sebességű 4K játékmenetet biztosítanak. A next-gen kiadáshoz PC verzió is tartozik, melynek ára 29,99 dollár lesz, és tartalmazza a játék korábbi változatainak összes életminőségi és tartalmi frissítését.

Az FDG Entertainment megerősítette az Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm next-gen kiadásának augusztus 2-i megjelenési dátumát, több mint két és fél évvel azután, hogy bejelentették a játék PS5 és Xbox Series X/S portjait.

Míg a 2013-as Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas-t a klasszikus 2D Zelda játékok inspirálták, a nyílt világú folytatás főként a The Wind Waker és a Breath of the Wild játékok ihlette. Az Oceanhorn 2 eredetileg 2019 szeptemberében jelent meg az Apple Arcade platformon, és egy évvel később az FDG kiadta a Nintendo Switch verzióját.

Az Oceanhorn 2 PS5 és Xbox Series X/S verziói élesebb grafikával és 60 fps sebességű 4K játékmenettel lesznek ellátva, szemben a legújabb Zelda-játék Switch verziójával. Bár ez jelentős fejlődés a Nintendo legújabb konzoljához képest, az iOS verzió már kínált 60 fps módust és futott natív felbontásban. Annak ellenére, hogy az Apple legújabb okostelefonjai és táblagépei még nem rendelkeznek 4K kijelzővel, még nem világos, hogy a közelgő portok jelentősen jobb vizuális élményt nyújtanak-e, mint az iPad Pro legújabb generációi. Az FDG nem tisztázta, hogy az Oceanhorn 2 next-gen változatai nagyobb látótávolsággal vagy más grafikai fejlesztésekkel rendelkeznek-e.

Az Oceanhorn 2 next-gen verziója PC-n is elérhető lesz, a játék tervek szerint a Steamen és az Epic Games Store-on is megjelenik. Az FDG 29,99 dollárért adja el, ugyanannyiért, mint a Switch verziót. Ezenkívül az Oceanhorn 2 Switch verziója jelenleg 40%-os kedvezménnyel, 17,99 dollárért kapható augusztus 3-ig. Ezzel szemben, az iOS verzió továbbra is a legolcsóbb, hiszen egy hónap Apple Arcade előfizetés csak 4,99 dollár. Az Oceanhorn 2-t már régóta az Apple Arcade egyik legjobb RPG-jeként tartják számon, nem csak a játékmenet, hanem a mobil hardvereket maximálisan kihasználó optimalizálás miatt is.

Az Oceanhorn 2 next-gen konzolos és PC verziói tartalmazzák a játék meglévő változatainak összes életminőségi és tartalmi frissítését. Ha a next-gen kiadás sikeres lesz, esetleg növeli a sorozat harmadik részének esélyét, feltéve, hogy a finn fejlesztő, a Cornfox and Bros. még nem dolgozik az Oceanhorn 3-on. Addig is, az Oceanhorn 2 lesz a legközelebbi dolog a Zelda PlayStation és Xbox verzióihoz, ha augusztus elején végre a piacra kerül.

Az Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm már elérhető iOS-en és Nintendo Switch-en, a PC, PS5 és Xbox Series X/S verzió pedig augusztus 2-án jelenik meg.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu