Quantum Error: egy konzolos verziónak annyi, de helyette jön PC-re is [VIDEO]

Meg nem lepő módon a TeamKill Media bejelentette azt, amit lényegében a játék bemutatásakor már gyanítottunk…

 

A Quantum Errort fejlesztő TeamKill Media a játék hivatalos Twitter-profilján (csak azért sem fogjuk X-nek hívni, mert furcsán hangzik!) közölte, hogy a horror műfajú FPS előző generációs verziójának annyi, így PlayStation 4-re a stúdió nem hozza el a játékot, de cserébe PC-re is ki fogja adni. Eredetileg úgy jelentette be a TeamKill Media, hogy először PlayStation 5-re, majd PlayStation 4-re fejlesztik a játékot, és már akkor is úgy sejtettük, hogy a PS4-es verziót idővel elteszik láb alól… és beigazolódott gyanúnk. Azóta már Xbox Series-re is tervezik a Quantum Errort, így echte kurrens-gen játék alakult végül ki. Ideje is: a PlayStation 5 és az Xbox Series lassan három éve, hogy megjelent…

„Sajnos le kell mondanunk a Quantum Error PlayStation 4-es változatáról. Annak ellenére, hogy a játék a kezdetektől fogva PlayStation 5-re készült, még mindig reménykedtünk abban, hogy megvalósíthatjuk a PlayStation 4-es verziót, de a Quantum Error általunk elért minőségi szintje mellett, ahol a játékmenet 60 FPS frame rate-tel, arra a következtetésre jutottunk, hogy nincs mód arra, hogy a PlayStation 4-re olyan verziót készítsünk, amely felérne azzal, amit a PlayStation 5 fog nyújtani. Egy PS4-es port túl sok downgrade-et (minőségbeli rontást), és az eszközök, a világítás és még sok minden más megváltoztatását igényelné a működéshez, és a memóriakülönbség és a lassabb HDD-sebesség miatt ez egy teljesen más élmény lenne, ami nem összehasonlítható a PlayStation 5-ös verzióval, és nem lenne tisztességes a PlayStation 4 játékosokkal szemben,” írta a stúdió.

A Quantum Error PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re készül, és kezd egyre szokatlanabb lenni, hogy a játéknak még mindig nincsen megjelenési dátuma. Még csak megjelenési időszakkal sem rendelkezik, úgyhogy nem lehet még azt sem biztosra venni, hogy 2023. Vagy 2024… ja, és a kifogásuk hülyeség. A Ratchet & Clankból lesz PC port, és ennek nem kötelező SSD-t használnia, holott a fejlesztők szerint korábban ez szükséges volt PlayStation 5-ön.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu