Hóharc a South Parkban: új játék érkezik a népszerű rajzfilmsorozatból!

Ha szereted a South Parkot, akkor örülni fogsz ennek a hírnek: jövőre megjelenik egy új játék, amelyben a sorozat szereplőivel hógolyózhatsz együtt. A South Park: Snow Day egy 3D-s kooperatív multiplayer játék lesz, amely PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switch-re jön ki.

 

A South Park: Snow Day a THQ Nordic kiadásában készül a Question Games fejlesztésében. A stúdió korábban olyan játékokat készített, mint a The Magic Circle és a The Blackout Club. A South Park: Snow Day a sorozat világában játszódik, amikor Cartmanék szabadnapot kapnak az iskolából a havas idő miatt. A játékban négyen játszhatunk együtt, és választhatunk Cartman, Stan, Kyle és Kenny közül. A játékmenet úgy tűnik, hogy valós idejű harcra épül, és nem pedig fordulóalapú stratégiára, mint az előző South Park játékokban. A játékban fantáziadús kosztümöket is viselhetünk, például Cartman a Nagy Varázslókirály ruháját.

A South Park: Snow Day várhatóan 2024-ben jelenik meg, de pontos dátumot még nem árultak el. A játék bejelentését egy rövid előzetes kísérte, amelyben láthatjuk a hógolyózást és a humoros párbeszédeket. A South Park: Snow Day lesz az első konzolos South Park játék 2017 óta, amikor megjelent a South Park: The Fractured But Whole című RPG. Azóta csak egy mobilos RTS játék jelent meg a sorozat alapján, a South Park: Phone Destroyer.

A South Park: Snow Day egyike volt annak a néhány játéknak, amelyet a THQ Nordic bemutatott a digitális showcase-én. Ha többet szeretnél tudni az eseményről, nézd meg az összefoglalónkat.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu